Ahojte!
Parfumy nie sú mojou silnou stránkou. Mám rada prírodu, s ňou aj spojenú prírodnú kozmetiku. Doba sa mení, značne sa posunul aj vývoj prírodnej kozmetiky a do módy prišli aj voňavky s (takmer úplne) prírodným zložením. Žiadna mi však príliš nesadla, akosi voňavkám neholdujem a neprišla som na chuť ani prírodným, ani syntetickým. Približne dva roky dozadu som však vyskúšala prvýkrát parfumovaný olej značky Frais Monde s vôňou čerešní, ktorý bol vo vtedajšom aktuálnom májovom počasí fantastický. Odvtedy som akosi na parfumované oleje však zabudla, až kým sa mi nezjavil na stránke Elnino ďalší parfumovaný olej, ktorý ma zaujal. Navyše, obsahuje len 2 ingrediencie.

Ak je pre vás parfumovaný olej novinkou, o ktorej ste predtým nepočuli, nerobte si z toho veľkú hlavu. Tiež som typ ženy, ktorý nemá ešte mnoho produktov otestovaných a vyskúšaných. Parfumovaný olej je olej, ktorý však nie je úplne mastný, ako to býva zvykom pri iných olejoch. Nakoľko je parfumovaný, zanecháva na pokožke zväčša krásnu a intenzívnu vôňu. Neodporúčam aplikovať olej na oblečenie, nakoľko by vám mohli ostať mastné, nemožno vyprateľné, fľaky na oblečení.
Aktuálne som podrobila testovaniu jazmínový parfumovaný olej pri ktorom som si však nebola úplne istá, či mi sadne vôňa. Povedala som si však, že vcelku obľubujem jazmínové čaje, rovnako sa mi páči aj ich vôňa. Presvedčila som sa, aby som to skúsila a šla do toho, za skúšku predsa človek nič nedá a nabudúce bude aspoň o niečo múdrejší. To, čoho som sa najviac bála, či mi sadne, mi napokon sadlo ako uliate. Jazmínová vôňa je v tomto prípade veľmi elegantná, vhodná pre ženy, ktoré sú sebavedomé, no aj pre tie, ktorým sebavedomie chýba. Jazmín, ako iste viete, je krásny kvet, rovnako aj od vône nemôžete očakávať, že by bola iná. Je kvetinová, voňavá ako záhrada plná jazmínov.
Balenie je praktické, malinké, skladné a sklenené. Prekvapí vás však pravdepodobne obsah, ktorého je na prvý pohľad málo, a to 12ml. Spočiatku, ešte pri predošlom parfumovanom oleji som bola tiež voči obsahu skeptická, avšak môžem vás ubezpečiť, že pri pravidelnom každodennom používaní vám parfumovaný olej s prehľadom vydrží aj dva mesiace. Jediná nevýhoda balenia je však tá, že nemá aplikátor. Olej je potrebné nanášať prstami, prípadne jemne obtierať z fľaštičky olej o kožu.
Výrobok nie je testovaný na zvieratách, neobsahuje nikel ani parabény.
 Zloženie: dipropylén glykol (chemická látka bez negatívnych účinkov na zdravie), parfum
Plusy: Šarmantná kvetinová vôňa.
Sklenený obal.
Výrobok netestovaný na zvieratách.
Neobsahuje nikel ani parabény.
Skladný, zmestí sa do každej kabelky.
Intenzívna, dlho trvácna vôňa.
Taliansky výrobok.
Mínusy: Olej nemá aplikátor.
Celkové hodnotenie: 9/10
Skúsili ste niekedy parfumovaný olej? 😊