Uponáhľaný moderný svet vytvára v našich životoch chaos a chtiac – nechtiac nás núti byť hektickými. Nájsť okamih pokoja a vnútornej pohody sa nám môže zdať ako nedosiahnuteľná méta. Nie je potrebné písať o tom, ako negatívne vplýva stres na naše celkové zdravie, no napíšem vám radšej o tom, ako si užiť aspoň krátky a jedinečný okamih pokoja s radom The Ritual of Jing značky Rituals. The Ritual of Jing je luxusná kolekcia telových produktov a produktov pre domov vyrobená značkou Rituals, ktorá je známa svojím záväzkom podporovania pohody prostredníctvom vedomého života. Názov kolekcie je inšpirovaný čínskym konceptom „jing“, ktorý reprezentuje pokoj a kľud. V darčekovej kazete od Rituals, ktorú vám dnes ukážem v článku, nájdete štyri najpredávanejšie výrobky zo spomínanej kolekcie. Kolekcia sa zameriava na esenciu z lotosového kvetu a jujube, známych svojimi upokojujúcimi vlastnosťami. Obsahuje produkty s vôňou lotosového kvetu a jujube, ktoré vám pomôžu uvoľniť sa a relaxovať.

The ritual of jing - 4 bestsellers

Rituals – telový píling

Článok začnem telovým pílingom, ktorý pre vás vytvorí synonymum slova relax. To, čo tento telový peeling odlišuje od ostatných pílingov, je celkový zážitok, ktorý ponúka. Nie je len o pílingu pokožky, ale aj o venovaní si chvíľky pre seba, spomalení a nájdení pokoja. Rituals telový píling vytvára so svojou upokojujúcou vôňou podobnú atmosféru, akú majú wellness centrá. Píling dobre plní svoju funkciu v oblasti exfoliácie. Efektívne odstraňuje odumreté bunky kože vďaka čomu zanecháva pokožku jemnú a osvieženú. Olejová konzistencia zabezpečuje, že pokožka nie je suchá ani zbavená vlhkosti. Ak však hľadáte intenzívnejšiu exfoliáciu, tento píling pre vás nebude dostatočne účinný. Ku konzistencii sa ešte na malú chvíľku vrátim. Píling ponúka olejovú konzistenciu v kombinácií s drobnými kryštálikmi cukru. Ku pokožke nie je drsný, ba naopak. Je jemný, čo ho predurčuje ako dokonalú možnosť pílingu aj pre tých a tie z nás, ktoré majú citlivú pokožku.

The ritual of jing - telový píling

Rituals – tyčinkový difuzér

Pre všetkých, ktorí hľadajú jednoduchý spôsob ako premeniť svoje pracovné prostredie alebo akúkoľvek časť bytu na voňavý raj, ďalej hľadať nemusíte. Rituals tyčinkový difuzér sa stal neoddeliteľnou súčasťou môjho pracovného priestoru a nemôžem si ho vynachváliť. Má elegantný sklenený obal zelenej farby, ktorý sa bude hodiť ako do moderného, tak do staršieho priestoru. Drevené tyčinky, ktoré sú ku nemu, rýchlo nasiaknu vôňou, ktorá sa následne rozlieva celou miestnosťou a mení ju na oázu spokojnosti. Vôňa evokuje upokojujúcu tichosť prírody a okamžite vytvára pokojnú náladu. Je dokonalou harmóniou lotosového kvetu a čínskej datle jujube. A čo je najlepšie, tyčinkové difuzéry od Rituals majú pomerne dlhú výdrž. Jedno balenie vydrží približne mesiac.

The ritual of jing - tyčinkový difuzér

Rituals – telový krém

Netradične začnem textúrou produktu, ktorá ma príjemne prekvapila. Je bohatá, hustá, poriadne krémová. Žiadna vodnatá konzistencia. Do pokožky sa síce vstrebáva pomalšie, ale o to viditeľnejší je účinok. Nezanecháva pokožku mastnú, ale ako som už spomenula – počkáte si, kým sa úplne vstrebe. Záleží však aj od toho aké množstvo použijete. Ja som zvyknutá používať väčšie množstvá, lebo mám rada prevoňanú a hebkú pokožku. Pri požívaní telového krému Rituals som nezaznamenala žiadne podráždenie pokožky, a to ani na miestach, kde mám momentálne veľmi suchú a poškodenú kožu. Čo sa týka vône, tá je naozaj magická. Kombinácia lotosového kvetu a čínskej datle jujube ma dostáva do stavu absolútnej pohody. Navyše ostáva na pokožke takmer celý deň.

The ritual of jing - telový krém

Rituals – sprchovacia pena

Pena na sprchovanie The Ritual of Jing od značky Rituals je luxusným, neobyčajným a príjemným využívaným doplnkom v našej kúpeľni. Má jedinečnú textúru, ktorá sa po kontakte s vodou mení z gélu na bohatú a krémovú penu. Stačí si dávkovať menej, než ako ste zvyknutí pri iných sprchovacích penách. Účinne odstraňuje nečistoty a zanecháva pokožku jemnú a sviežu. Je však dôležité poznamenať, že sprchovacia pena nebude hydratačnou voľbou číslo jedna pre tých, ktorí trpia suchou pokožkou. Ak vaša pokožka potrebuje extra hydratáciu, možno budete chcieť použiť po sprche aj hydratačný telový krém. Napríklad ten, ktorý je spomenutý vyššie. A čo sa vône týka, je rovnako príjemná ovocno – kvetinová ako je to u zvyšku produktov z radu The Ritual of Jing. Je to vôňa, ktorá zostáva na pokožke aj dlho po sprchovaní.

The ritual of jing - sprchovacia pena

Zapojte sa do súťaže o darčekovú kazetu Rituals TU!