Kozmetická značka, ktorá kombinuje vedu a prírodu, aby poskytla pleti tú najlepšiu starostlivosť. To je Uriage, ktorý si svojou dermatologickou odbornosťou a receptúrami na báze termálnej vody získal zaslúženú povesť poskytovateľa výnimočných produktov pre starostlivosť o pleť. Uriage je pomerne mladá francúzska značka kozmetiky, ktorej korene siahajú do roku 1992. Pochádza z termálnych prameňov Uriage-les-Bains vo francúzskych Alpách, ktoré sú známe svojimi terapeutickými vlastnosťami. Tieto pramene sú bohaté na stopové prvky, minerály a antioxidanty, ktoré poskytujú prirodzenú podporu zdravia a krásy pleti. Produkty Uriage sú odporúčané aj dermatológmi, a to aj preto, že sú hypoalergénne, nekomedogénne a neobsahujú parabény, čím sú vhodné pre všetky typy pleti, vrátane veľmi citlivej. Či už sa potýkate so suchou pokožkou, akné, ružovkou alebo iným problémom s pokožkou, Uriage má škálu produktov navrhnutých na zabezpečenie týchto špecifických potrieb pleti.

Uriage - rad Hyséac

Uriage Hyséac – čistiaci gél & exfoliačná maska

Pre moju zmiešanú až mastnú pleť som zvolila štyri produkty z radu Hyséac, ktorý je dokonale navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám zmiešanej, mastnej a problematickej pleti. Svoju rutinnú staroslivosť o pleť každé ráno začínam čistiacim gélom pre sviežu a čistú pleť. S formulou obohatenou o termálnu vodu je čistiaci gél jemným a pritom účinným čistidlom, ktoré pomáha očisťovať pleť bez vysušenia, či zaťaženia. Jeho bezmydlová formula odstraňuje nečistoty a prebytočný maz, zanechávajúc pleť čistú a osvieženú. Kľúčovou zložkou je kyselina salicylová, ktorá pomáha pri exfoliácii a odstraňovaní čiernych bodiek a rovnako zabraňuje vzniku nečistôt a vyrážok. Bezkomedogénne zloženie čistiaceho gélu zabezpečuje, že nedochádza k upchávaniu pórov, a tak podporuje jasný a žiarivý tón pleti. Čistiaci gél od Uriage používam každé ráno a každý večer. Dvakrát do týždňa svoju čistiacu staroslivosť o pleť dopĺňam aj exfoliačnou maskou, ktorú možno používať nielen ako masku, ale aj ako píling. Pokiaľ sa rozhodnete masku využiť klasicky, ako masku, postačia vám na jej pôsobenie dve minútky. V opačnom prípade ju môžete využiť ako píling, čo odporúčam o čosi viac, kedy výrobok nanesiete na navlhčenú pleť a jemnými krúživými pohybmi masírujte. Následne píling dôkladne opláchnete. V zložení masky je kombinácia AHA a BHA kyselín, ktoré jemne exfoliujú povrch pleti, podporujú obnovu buniek a odhaľujú hladký, žiarivý tón pleti.

Uriage - rad Hyséac

Uriage Hyséac – hydratačná emulzia & univerzálny krém

Po vyčistení pleti nasleduje hydratácia v podobe krému alebo emulzie, opäť z radu Hyséac pre jasnú a vyváženú pokožku tváre. Ak aj vy bojujete s nadbytočným leskom pleti a mastnou T – zónou, z celého srdca vám odporúčam hydratačnú emulziu z radu Hyséac. Táto ľahká emulzia je vyrábaná s aktívnymi zložkami na reguláciu produkcie kožného mazu a zmatnenie pleti. Hydratačná emulzia vďaka tomu poskytuje pleti okamžitý zmatňujúci efekt, čím pokožke dodáva svieži vzhľad bez lesku. Rovnako pomáha regulovať produkciu kožného mazu, a to bez vysušovania. Pleť po aplikácií emulzie je hydratovaná a jej stav je udržiavaný v zdravej rovnováhe. Emulziu je možné využívať ráno i večer a starostlivosť prípadne doplniť o hydratačný krém z rovnakého radu. Ten je vhodný najmä pre tých, ktorí sa vyrovnávajú s komplexnejšími problémami pleti, ako sú vyrážky, čierne bodky a nerovnomerný tón pleti. Hydratačný krém sa zameriava na tri hlavné faktory zodpovedné za nedokonalosti, a to: nadmerný maz, hyperkeratóza a zápal. Pravidelné používanie pomáha minimalizovať vyrážky, čierne bodky a iné nedokonalosti, podporujúc čistejšiu pokožku.

Uriage - rad Hyséac

Vyskúšali ste už niekedy produkty od značky Uriage?