V módnom svete sa trendy striedajú, no úpletové šaty zostávajú ako stabilný a obľúbený kúsok v šatníkoch mnohých žien. Ich elegancia a všestrannosť ich robia ideálnym výberom nielen počas chladných mesiacov, ale aj počas jarnej sezóny. Keď hovoríme o jarnej móde, mnohí by mohli automaticky myslieť na kvetinové vzory a pastelové farby. Avšak úpletové šaty sa do tohto obrazu dokonale zapájajú svojou eleganciou, všestrannosťou a štýlovým vzhľadom. Ich jedinečný dizajn prináša do jarnej kolekcie šatníkov zaujímavý kontrast a dokáže vytvoriť štýlový vzhľad pre rôzne príležitosti. Pre mňa je jedným z najväčších lákadiel úpletových šiat pohodlie a ich prispôsobivosť. Ponúkajú mi optimálny komfort počas dňa a okrem toho sú výbornou voľbou pre rôzne typy postáv.

Úpletové šaty

Buďte in s úpletovými šatami

Pri fotografii vyššie ste si možno v duchu pomysleli, že ste už na mne tento kabát a rovnaké šaty videli. Áno, aj nie. Kabát je zo zimnej kolekcie bonprix, ktorý nosím každý deň odkedy mi prišiel. Šaty pod ním ste na mne mohli vidieť v predošlom článku v spolupráci s bonprix, avšak v modrej farbe. Ich strih je perfektný, a tak som sa rozhodla zadovážiť si ich aj vo fialovej farbe. Sú jednoduché, bez zbytočných čačiek – mačiek, a tým ideálne na formálne aj neformálne príležitosti. Na fotografii nižšie môžete vidieť ďalšie úpletové šaty. Tentokrát v inom štýle. Majú výstrih do V a strih sukne do písmena A, čo lichotí postavám typu jablko a hruška. Tieto fuksiovo – cyklámenové šaty som si vďaka ich farbe okamžite obľúbila.

Úpletové šaty

Pridajte krátke čižmičky

Tretími úpletovými šatami, a už poslednými (sľubujem!), sú pletené šaty v modrej farbe s okrúhlym výstrihom a mašľou v páse. Pokiaľ ma sledujete na Instagrame, už ste ich videli. Mala som ich na sebe počas predstavenia operety v Košickom divadle. Sú jednoduché, pritom elegantné. V kombinácií s krátkymi čižmami na podpätku v neutrálnej krémovej farbe, vytvárali outfit na úrovni, ktorý je vhodný aj do vybranej spoločnosti. Opasok (mašľa) v páse je navyše odnímateľný a viete ho nahradiť iným opaskom. Mne by ku týmto šatám pasoval aj tmavo – zelený opasok alebo klasický čierny.

Úpletové šaty

Zvyknete nosiť úpletové šaty aj na jar alebo sú pre vás len zimnou záležitosťou?