Ahojte!
Ostáva nám už len pár dní do sviatku zamilovaných. Niektorí tento sviatok zbožňujú, iní nenávidia. Viem, že z Valentínu, sviatku zamilovaných, sa stáva komerčný sviatok (Alebo sa už stal?), no pre ľudí, ktorí ho majú radi mám horúcu láskavú novinku, a to Valentínsku kolekciu od značky Lush. Vo svojej kolekcií majú skutočne zaujímavé výrobky a som rada, že vám dnes môžem predstaviť aspoň tri z nich. Všetky som poriadne vyskúšala a musím povedať, že som bola skutočne spokojná.

MYDLO NA RUKY A TELO STRAWBERRY WHIP
Nádherné mydlo v tvare jahôdky prevoňalo celý balík. Rozhodla som sa písať o mydle ako o prvom produkte zámerne, nakoľko zo všetkých troch mi prišiel „naj“. Najlepší, najvoňavejší, najekologickejší, aj najťažší. Samé superlatíva, no je tomu skutočne tak. Napokon, presvedčte sa sami.
Mydlo má opojnú vôňu sladkej jahôdky v ktorej cítiť aj kokosový olej. Vôňa sa jednoznačne hodí do Valentínskej kolekcie, a rovnako sa do nej hodí aj samotný tvar mydla. Jahody ku Valentínu jednoducho patria, Lush to má skutočne perfektne premyslené. Viem si dokonalo predstaviť kúpel so šampanským, jahodami a ako bonus sladko – voňajúce mydlo. Perfektný relax po dlhom a vyčerpávajúcom dni.
Mydlo môžete použiť na telo, ruky, tvár, môžete sa ním oholiť a v čase núdzi ho použiť aj na vlasy.
Produkt je navyše veľmi ekologický, nakoľko vám príde úplne nahý, bez obalu. Zamilovala som si výrobky bez obalu, a konkrétne tento sa hrdo môže pochváliť nálepkou „Zero waste“.

Produkt nie je testovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.

Zloženie: voda, propylén glykol, kakaové maslo, extra panenský kokosový olej, glycerín, bio ricínový olej, čerstvá šťava z jahôd, parfum, nálev z cíceru, geraniová silica, extrakt z jazmínu, vinný kameň, oxid titaničitý, xantánová guma, kúsky agar – agaru, benzyl benzoát, citronellol, linalool, farbivá

SCRUB NA PERY EVE’S CHERRY
Scruby na pery doslova zbožňujem a bola som veľmi zvedavá na scrub Eve’s cherry. Nakoľko som už jeden scrub testovala, vedela som približne, čo môžem očakávať.
Vôňa je silno višňová, ku čomu je patrične prispôsobená aj farba výrobku. Výber mi príde ku Valentínu veľmi vhodný, avšak je to vôňa, ktorá by sa pokojne hodila aj na Vianočnú kolekciu.
Pokiaľ máte strach používať hocijaké scruby na pery, pretože máte pery podráždené, vysušené alebo popraskané, tak sa naozaj nemáte čoho obávať. Peelingové čiastočky z cukru vyhladzujú pery bez podráždenia. Navyše scrub obsahuje aj jojobový olej, ktorý pery hydratuje.

Použitie je veľmi jednoduché. Peeling si naneste na pery a 1-2 minúty masírujte. Následne peeling umyte vlažnou vodou alebo dajte dole z pier jednoducho jazykom. Po použití je odporúčané použiť balzam na pery. Používajte maximálne 3-krát do týždňa.
Produkt nie je testovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.

Zloženie: krupicový cukor, bio jojobový olej, olej z jadier višní, fair trade bambucké maslo, kyselina citrónová, esenciálny olej z mandlí, davanová silica, limetková silica, voda, oxid titaničitý, eugenol, limonene, aróma, farbivá

SPRCHOVÝ GÉL AVOCADO WASH
Posledným výrobkom, ktorý vám dnes predstavím, je sprchový gél. Pokial poznáte značku Lush, určite viete, že vo svojej ponuke má aj kondicionér na umývanie vlasov s podobným názvom a možno aj s podobnou vôňou. Keď už som začala vôňou, budem ňou aj pokračovať.
Vôňa mi pripadá veľmi univerzálna, vhodná nielen pre ženy, ale aj pre pánov. Cítiť z nej jemne avokádo, avšak viac cítim zemitejšiu vôňu s nádychom akejsi kyseľkavosti.
Sprchový gél vám vydrží približne 12 – 15 umytí a môžete ho kľudne využívať aj na holenie. Neodporúčam ho však používať na intímne partie, pleť, či vlasy.
Osobne mi však produkt nepríde vhodný práve na Valentín, možno je to jeho zelenou farbou, ktorá mi skôr v mozgu evokuje napríklad Halloween. Vôňou mi taktiež nepripomína Valentín, skutočne ide skôr o vôňu vhodnejšiu na Halloween, prípadne inú vhodnú príležitosť.
Produkt nie je testovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.

Zloženie: voda, sodný – lauret sulfát, glycerín, sodný – kokoamfoacetát, lauryl – betaín citrát, parfum, oxid titaničitý, bergamotová silica, silica z litsea cubeba, silica z kadidlovníka, extrakt z írskeho machu, bio avokadový olej, extrakt z gardénie, čerstvé avokádo, propylén glykol, amyl cinnamal, citral, limonene, linalool, farbivá

Páčia sa vám produkty z Valentínskej kolekcie? 😇