Ahojte!
Prednedávnom mi prišiel super voňavý balíček s vianočnými novinkami od Lush. Balík voňal poriadne, nevedela som sa dočkať, aké poklady v sebe ukrýva. Lush mi tentokrát poslal tri voňavé vianočné novinky o ktorých vám dnes napíšem. Všetky tri sú do kúpeľa a veľmi som sa tešila, kedy ich otestujem. Napustila som si vaňu a hor sa do testovania krásnych produktov od britskej značky Lush.

KÚPEĽOVÁ BOMBA
Prvú som v balíku zbadala kúpeľovú bombu Shoot for the stars. Priznám sa, kúpeľové bomby príliš nevyužívam a nevyhľadávam, skôr ich využijem len vtedy, keď mi ich zašle Lush na testovanie. Každopádne som veľmi rada, že sa ku mne táto kúpeľová bomba dostala. Úplne sa trafili vôňou do môjho vkusu. Kúpeľová bomba má nádhernú sviežo – medovú vôňu, ktorá pohladí vaše zmysly.
Shoot for the stars je produktom pri ktorom zmeníte názor na kúpeľové bomby, ako je tomu aj v mojom prípade. Vďaka tejto krásnej kúpeľovej bombe zažijete totiž rozprávku, myslím to vážne. Bombu vložíte do vody, začne sa rozpúšťať a hviezdičky, ktoré vidíte, sa premenia v trblietavú seansu.
Kúpeľová bomba vám príde úplne bez obalu, je netestovaná na zvieratách a je vhodná aj pre vegánov.
Zloženie: sóda bikarbóna, kyselina citrónová, kakaové maslo, silica z brazílskych pomarančov, bergamotová silica, vinný kameň, extrakt z gardénie, kokosový krém, voda, mandľový olej, kukuričný škrob, oxid titaničitý, laurát 4, lauretsulfát sodný, lauryl betaín, syntetický fluorfloogopit, oxid cínu, oxidy železa, cotronellol, linalool, parfum, farbivá
SPRCHOVÝ GÉL
 Ďalším skvostom v balíku bol sprchový gél s rozprávkovým názvom Snow fairy – snehová víla. Jedná sa o limitovanú edíciu, ktorú si smiete zakúpiť len raz do roka, a to v čas vianočný.
Snow fairy má omamnú cukríkovú (alebo skôr rozprávkovú?) vôňu, vďaka ktorej sa vám nebude chcieť vyliezť zo sprchy. Navyše obsahuje sprchový gél jemné, drobné trblietky, víly „prach“.
Od vôni by som mala prejsť k použitiu, avšak to všetci poznáte. Ak aj náhodou nie, skúste si vziať do sprchy so sebou niekoho sympatického, ten vám to iste ukáže. To vám radí samotný Lush.
Pokožka ostáva po umytí veľmi voňavá, úplne čistá a vyživená. Kľudne môžete výrobok darovať svojej mladšej sestre pod stromček, určite sa rozprávkovému výrobku poteší.
Produkt je netestovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.
Zloženie: voda, lauretsulfát sodný, glycerín, sodný kokoamfoacetát, lauryl betaín, parfum, syntetické pižmo, oxid titaničitý, oxid cínu, limonene, farbivá
KRÉMOVÝ KÚPEĽ
Posledným voňavým produktom v balíčku bola krémová kúpeľ Star light star bright, ktorá je výnimočná svojim tvarom hviezdy a trblietkami, ktoré nie sú vyrobené z plastu, ako to býva napríklad u komerčných značiek. Táto hviezdička vám vo vani vytvorí nádherne vesmírne divadlo, nakoľko sfarbí vodu do jemne fialkovej farby. Tešiť sa môžete aj z jemnej peny, ktorú vytvorí.
Star light star bright má výraznú, sladkú, cukríkovú vôňu s levanduľovým nádychom. Je to produkt, ktorý prevoňal môj balíček od Lush najviac.
Musím vás však upozorniť, že trblietky, ktoré sú na hviezdičke, vám môžu ostať vo vani. Preto je potrebné po kúpeli vaňu poriadne umyť. A ešte niečo – vôňa spôsobuje príjemnú závislosť.
 Produkt vám príde úplne bez obalu, je netestovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.
Zloženie:sóda bikarbóna, kyselina citrónová, kakaové maslo, maslo murumuru, laurát 4, vinný kameň, lauretsulfát sodný, parfun, oxid titaničitý, zázvorová silica, levanduľová silica, limetková silica, voda, mandľový olej, lauryl betaín, propylén glykol, syntetický fluorflogopit, oxid cínu, citral, limonene, linalool, farbivá
Ďakujem za poskytnutie fotky značkou Lush, nakoľko mi foťák kvôli trblietkám nechcel zaostriť.
Páčia sa vám vianočné novinky od značky Lush? 😊