Ahojte! 
O jóge sa dočítate na internete skutočne mnoho, článkov je nespočetné množstvo. Napriek všetkým článkom som sa však rozhodla, že sa s vami podelím o subjektívnu skúsenosť s jógou. Nikdy predtým som ju necvičila, vlastne videla som ju len na fotkách. Povedala som si však, že to môže byť niečo, čo mi môže pomôcť aj v mojom boji s depresiou, a tak som ju vyskúšala.

Zdroj obrázku: Pinterest

Na svoju prvú hodinu jógy som sa veľmi tešila. Všetci v mojom okolí vedeli, že idem na jógu, bola som rozžiarená šťastím a samozrejme som sa s touto informáciou musela podeliť. Nakoľko sa jóga cvičí naboso, vzala som si na prvú hodinu len legíny a tričko. Okrem toho som si pribalila do svojho vaku aj FLASKU, o ktorej som vám už písala. Sprevádzala ma a starala sa o môj pitný režim.
Jógu sme začali zľahka – meditáciou a pokračovali sme rozcvičením. Neskôr sme už prešli na samotné cvičenie, ktoré ma veľmi bavilo. Našla som sa v ňom. Cvičili sme všelijaké pózy jógy z ktorých som mala na druhý deň aj svalovicu, nakoľko už som dlhší čas vôbec necvičila.
Jóga ma však veľmi bavila a rozhodla som sa, že to nebolo posledný krát, čo som ju cvičila. Začala som ju cvičiť pravidelne dvakrát do týždňa a som veľmi spokojná.
Nielenže mi pomáha s bolesťami môjho chrbta, pomáha mi aj myslieť viac pozitívne, minimalistickejšie, navádza ma k ešte zdravšiemu životnému štýlu a celkovo sa po nej necítim zničená, práve naopak – úplne zrelaxovaná. Chodiť cvičiť jógu bolo jedným z najlepších rozhodnutí.
Nabitá energiou sa však necítim len vďaka jóge, ale aj vďaka svojej vodíkovej vode. Vďaka nej vládzem ešte viac a počas celého cvičenia zo seba dokážem vydať maximum. Viete, prečo je tomu tak? Vodíková voda má totiž potenciál na zvyšovanie fyzického výkonu u profesionálov aj ľudí, ktorí necvičia, ako to bolo napríklad v mojom prípade. Svoju FLASKU milujem, nosím ju na každú jednu hodinu jógy, no aj do školy, či do práce. Milujem na nej fakt, že znižuje pH i cholesterol a navyše preniká rýchlo do buniek.
A nakoľko nám idú Vianoce, máte ešte čas pouvažovať nad skvelým darčekom, akým je FLASKA alebo hodina jógy. Určite odporúčam FLASKU ako výborný, zdravý a originálny darček na Vianoce. Vodíková voda je zdravá, lacná a efektívna. V spojení s jógou je mojou skutočnou láskou.

Cvičíte alebo uvažujete nad cvičením jógy? 😉