Ahojte!
Prednedávnom mi e-shop Naureus poskytol na testovanie prírodný deodorant od značky Annemarie Börlind, ktorú na svojom blogu nespomínam po prvýkrát. Pamätáte si na článok o šampóne na suché vlasy alebo o hydratačnom kréme s tónovacím efektom? Oba výrobky sú od značky Annemarie Börlind, a ako sa hovorí „Do tretice všetko dobré.“. Osobne veľmi rada testujem práve produkty, akými sú napríklad aj deodoranty. Produkty, pri ktorých skutočne treba dôkladne odsledovať výdrž a zvažovať všetky faktory vplývajúce na výdrž, ako napríklad šport alebo nejaké ochorenia.

Prvým, čím by som začala, je vôňa, nakoľko ma veľmi oslovila. Vôňa je veľmi jemná a ženská, no spočiatku v nej cítiť trochu alkoholu. Neskôr sa však zápach alkoholu vytratí.
Obal je sklenený, dávam mu 10 bodov z desiatich. Veľmi sa mi páčia výrobky v sklenených obaloch, nakoľko sú ekologické a recyklovateľné. Zbožňujem sklenené obaly, skutočne.
Čo sa týka výdrže, deodorant ma mierne sklamal. Po 4-5 hodinách je potrebné znovu aplikovať deodorant v dostatočnom množstve, nakoľko po takomto čase ho už vôbec necítiť.
Každopádne, čo musím vyzdvihnúť je fakt, že aj napriek tomu, že sa jedná o deodorant, pomáha vám aj s potením a vydrží vám aj pri športe, čo veľmi oceňujem. Palec hore.
Deodorant má prírodné zloženie a sľubuje účinnú ochranu proti poteniu, ktorú aj plní.
Výrobok je bez obsahu hliníkových solí a je vhodný pre všetky vekové kategórie, aj ako darček.

Deodorant nie je testovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.

Používate deo spreje alebo máte radi tuhé deodoranty?  😊