Ahojte!
Po dlhšom čase vám prinášam recenziu na produkt z dekoratívnej kozmetiky, samozrejme však z prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Nakoľko sa však veľmi nemaľujem a príliš skúseností s mejkapom nemám, používam len základné produkty, akým je napríklad riasenka. Používam ju zriedkavo, avšak mám rada efekt, ktorý riasenky vytvoria. Navyše sa omnoho viac teším najmä tomu, že si na riasy nanášam prírodný produkt a nemusím sa báť začervenania, svrbenia, pálenie, či zápalu očí.

Na testovanie som si vybrala riasenku od značky Frais Monde, ktorá má svoj pôvod v Taliansku. Ak si spomínate, o výrobkoch značky Frais Monde som už písala viac krát, nakoľko som s ňou doposiaľ mala len pozitívnu skúsenosť. Píšem doposiaľ, nakoľko moja aktuálna skúsenosť je akosi všelijaká. Nemôžem povedať, že je negatívna, to rozhodne nie, avšak nie je ani príliš pozitívna, kladná.
Riasenka nero intenso má síce nádhernú čiernu farbu a skutočne výborne sa odličuje, má však jeden háčik. Moje riasy zlepila a vytvorila efekt pavúčich nožičiek. Nie je to efekt, ktorý by sme si želali.
Každopádne som veľmi spokojná, že sa jedná o prírodnú maskaru, ktorá nie je testovaná na zvieratách. Pri riasenke nero intenso však platí, že nie vždy každý prírodný produkt je výborný, čo sa týka účinku, respektíve samotného efektu. Osobne však patrím skôr ku ženám, ktoré majú hustejšie mihalnice a možno aj práve preto som mala nešťastnú ruku pri výbere, nezvolila som si vhodný typ riasenky. Frais Monde našťastie ponúka aj tvarujúcu riasenku, ktorá by možno môjmu typu mihalníc sedela lepšie.
Žiaľ, riasenku, ktorú som mala možnosť otestovať by som si druhýkrát nezvolila. Na značku Frais Monde však nemôžem povedať jedno krivé slovo, pretože som skutočne bola doposiaľ s každým výrobkom spokojná. Tentokrát sa však spokojnosť nekonala, no napriek tomu ma teší, že na výber sú dve riasenky, a tak nabudúce môžem skúsiť tvarujúcu a porovnať ich.
Aby som však nebola príliš negatívna, musím vyzdvihnúť obal, ktorý je jednoduchý, žiadne zbytočné čačky – mačky. Jedná sa o klasický strieborný obal, ktorý má názov vpísaný fialovou farbou. Samotná riasenka príde aj v krabičke, ktorá je tiež svojim dizajnom jednoduchá.
Používate maskaru na riasy? 😊