Ahojte!
Pred rokom na jar prišla značka Weleda na trh s guľôčkovými deodorantmi (áno, už je to čas), a to vo vôňach citrusu, granátového jablka a jedného deo pre pánov. Citrusový deodorant som už mala možnosť otestovať a bol výborný, zbožňujem osviežujúce vône. Tentokrát mi však zrak padol na vôňu granátového jablka, nakoľko som už z tejto rady skúšala pár produktov a všetky mali rovnakú, príjemnú vôňu. Nesklamala som sa, ako inak. Deo roll on výborne zapadol do svojej rady.

Ešte prednedávnom by ste ma určite nevideli v ruke s guľôčkovým deodorantom, nemala som ich príliš v láske. Obľúbila som si ich až vtedy, keď som prvýkrát narazila na citrusový deo roll on, odvtedy mi absolútne nerobí problém používať aj guľôčkový druh deodorantov. Veľké plus je, že nezanecháva biele fľaky na oblečení a vôňa vydrží približne 6 hodín, čo je na prírodný produkt skvelá výdrž.
Vôňa je sladučká, veľmi ženská exotická s ovocnou sviežosťou pomaranča, v kombinácii so sladkými tónmi vanilky. Pokiaľ ste už niekedy skúšali akýkoľvek produkt z rady granátová jablko, jednoznačne viete o akej vôni hovorím, nakoľko všetky produkty z tej rady voňajú takmer totožne. Fantázia, no mojim favoritom naďalej ostáva citrusová vôňa, ktorá je mojim favoritom.
Vzhľadom k tomu, že sa jedná o prírodný dezodorant, ktorý nemá zabrániť poteniu, ale len zápachu z potenia, si plní svoju úlohu fakt slušne. Ak nemáte problémy s prehnaným potením, deo roll-on granátové jablko by vám podľa mňa mohol vyhovovať. Navyše je bez obsahu hliníkových solí, čo určite ocenia aj ženy, ktoré majú citlivú pokožku. Nanášať si ho môžete bez problémov aj po holení, nakoľko je bez obsahu alkoholu. Pokožku nedráždi a neštípe, osobne ho využívam aj po holení podpazušia.
Výrobok je vhodný aj pre vegánov a je certifikovaný certifikátom NATRUE.
Zloženie: Voda, Alkohol, Trietylcitrát, Glycerín, Limonén, Kaproyl / Lauroyl laktylát sodný, Šťava granátového jablka, Extrakt koreňa sladkého drievka, Liehový extrakt hamamelu virgínskeho, Arabská guma, Xantanová guma, Kyselina citrónová, Kyselina fytová, Vôňa, Linalool, Citronelol, Benzyl Benzoan, Benzyl Salicylát, Geraniol, Citral, Eugenol, Kumarín, Farnesol
Používate deodoranty vo forme roll – on? 😋