Ahojte!
Prednedávnom ste sa mohli na mojom blogu dočítať o prírodnej kozmetike Annemarie Börlind v článku, resp. recenzií na hydratačný krém s tónovacím efektom. Tentokrát si tiež môžete prečítať recenziu, avšak na produkt z trochu iného súdka. Nejde o pleťovú kozmetiku, ale o vlasovú. Z názvu ste sa už všetci dozvedeli, že dnes budem písať o šampóne na suché vlasy a o tom, či mi šampón skutočne pomohol. Čo si myslíte vy, pomohol mi?

V prvom rade musím zmieniť jednu skvelú vec, a to tú, že šampón neobsahuje sulfáty, parabény, silikóny, parafíny, PEG ani syntetické farbivá. Neobsahuje ani zvieracie výťažky.Svedčí o tom aj fakt, že kozmetika Annemarie Börlind je prírodná a certifikovaná označením Vegan. Okrem toho má šampón na suché vlasy, ktorý som mala možnosť otestovať, aj dve ďalšie certifikácie, ktoré dokazujú jeho kvalitu a bezpečnosť.
Šampón je balený v bielej tube s modrým vrchnákom (škoda toho plastového obalu). Produkt z tuby dostanete von celkom ľahko. Šampón je tekutej konzistencie, čo je ale trochu nevýhoda, lebo vtedy mám tendenciu používať väčšie množstvo výrobku. Samotný šampón je priehľadný s jemne žltým sfarbením. Vôňu neviem prirovnať k ničomu konkrétnemu, je skôr svieža, ale nie úplne príjemná. Chvíľku trvalo, kým som si na ňu zvykla.
Vlasy si umývam približne 3x do týždňa, a musím povedať, že šampón mi veľmi pomohol v boji proti „suchosti“. Dokonca sa občas vlasy po umytí a usušení aj pekne lesknú, čo sa mi veľmi páči. Nevýhoda je však vôňa produktu, ktorá vám spočiatku nemusí sadnúť. Každopádne si na ňu zvyknete, a pri tých účinkoch vám bude jedno, ako produkt vonia. Pre mňa je najväčším plusom to, že sa jedná o certifikovanú prírodnú kozmetiku, ktorá spĺňa moje očakávania a som s ňou skutočne spokojná. Rovnako ako so šampónom na suché vlasy, tak i s hydratačným tónovacím krémom.
Používate šampóny určené pre váš typ vlasov? 😊