Ahojte!
Počuli ste už o prírodnej kozmetike Annemarie Börlind? Že nie? V tom prípade vám ju musím ihneď predstaviť. Za značkou stojí kozmetička Annemarie Lindner, ktorá v 50. rokoch začala používať prírodné účinné látky na svoje kožné problémy. Stavila tak na prírodu v čase, keď v kozmetickom priemysle zažívala boom najmä chémia. V roku 1959 nabrala odvahu a založila značku Annemarie Börlind – Natural Beauty. AB pôsobí vo viac než 38 krajinách a momentálne v podniku pracuje už tretia generácia. Svojich partnerov a dodávateľov si starostlivo vyberajú, podľa ekologických, etických parametrov či férových pracovných podmienok. Navyše to bola práve Annemarie Lindner, ktorá vyslovila slávnu vetu: „Čo nemôžeš jesť, nedávaj na svoju kožu.“

Od impozantnej ženy a značky prírodnej kozmetiky sa však presuniem ku produktu, ktorý vám chcem predstaviť, a to ku hydratačnému krému s tónovacím efektom. Dnes už produkty s tónovacím efektom využívajú ženy na dennej báze. Priznám sa, nikdy som sa ku nim nijak extra nemala a krém, ktorý vidíte na fotke, je prvým svojho druhu, čo sa mi dostal do rúk. Zaujal ma svojím jednoduchým papierovým balením, no aj samotným obalom. Obal hydratačného krému vyzerá úplne dievčensky, jemne ružový so striebornou aplikáciou na vrchnáku. Mám rada takéto obaly.
Odtieň Apricot je svetlejší a skvele zjednotí pleť. Osobne som si vždy myslela, že by mi vyhovoval tmavší tónovací krém, avšak som rada, že mi bol zaslaný krém v odtieni Apricot, pretože mi veľmi sadol. Hodí sa pre svetlú až stredne tmavú pokožku. Po použití je pleť veľmi pekne rozjasnená, pokiaľ nanesiete hydratačný krém rovnomerne v primeranom množstve. Krém sa rozmaže do stratena, doporučujem však nanášať ho prstami.
Hydratačný krém s tónovacím efektom pokožku pekne hydratuje, pomáha viazať vlhkosť a po použití krému je veľmi jemná. Nie je zaťažená, ani mastná, a preto je krém vhodný pre všetky typy pleti a pre všetky vekové kategórie.
Pripravte sa však, že ide o ľahšiu kryciu schopnosť a výrazne vyrážky vám žiaľ neprekryje. Napriek tomu však treba zmieniť fakt, že na prírodnú kozmetiku má krytie výborné. Navyše je produkt vhodný aj pre vegánov.
Používate krémy s tónovacím efektom? 😇