Ahojte!
Každá žena, ktorá sa o seba rada stará, chce to najlepšie nielen pre svoje telo, ale aj pre svoje vlasy. Všetky chceme, aby naše vlasy boli nielen super krásne a zdravé, ale tiež ľahko upraviteľné, pekné na pohľad, hebké na dotyk.. a ešte keby nádherne voňali, bolo by to skvelé. Viete už, na aký produkt narážam? Pokiaľ si myslíte, že šampón, sklamem vás. Narážam totiž na vlasový kondicionér, ktorý je zároveň aj parfumom pre vaše vlásky.

Doteraz som absolútne nevedela, čo si môžem predstaviť pod pojmom vlasový parfum. Teraz to však viem. Vlasový parfum a kondicionér Happy happy Joy joy je ľahký hydratačný kondicionér, ktorý je priamo aromaterapiou pre vlasy aj pre dušu. Obsahuje niekoľko druhov olejov a je vhodný ako pre krátke, tak aj pre dlhšie vlasy. Vlasy nevyzerajú po použití mastne, nestrácajú svoj tvar a nestrácajú ani svoj objem, ba naopak. Vlásky vyzerajú po použití krásne zdravé, lesklé a plné života. A tá vôňa, fantastická. Bude vás sprevádzať po celý deň.
Kondicionér sa veľmi dobre vnáša do vlasov a vy cítite, že sa vám vlasy začínajú v rukách šmýkať a sú rovnomerne obalené kondicionérom. Po umytí kondicionéru vodou ostávajú vlasy úplne hladké a výborne sa rozčesávajú.
Manipulácia s kondicionérom je výborná, pretože nie je úplne riedky. Vďaka praktickej fľaštičke si nanesiete do dlane presné množstvo, aké potrebujete. S čím som však menej spokojná je plastová fľaštička. Dá sa recyklovať, avšak narozdiel od plastových kelímkov od Lush, fľaštičku neviete odniesť alebo poslať späť na recykláciu priamo v Lush, kde sa z toho vyrábajú ďalšie kelímky a podporujete tým kolobeh recyklácie.

Výrobok je certifikovaný certifikátom Vegan a je vhodný pre vegánov.

Zloženie: Ružová voda, voda z pomarančových kvetov, mandlové mlieko, Propylene Glycol, Polyquaternium-88, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, bio jojobový olej, Parfum, Cetearyl Alcohol, neroliová silica, grapefruitová silice, pomarančový kvet absolue, silica z ružového dreva, ružova silica, glycerín, Benzoová tinktura, Geraniol, Hydroxycitronellal, Lilial, Limonene, Linalool, Citronellol
Používate kondicionér? 😇