Ahojte!
Mnoho ľudí na Slovensku trpí nedostatkom vlákniny. Čudujú sa, že ich telo a všeobecne organizmus nefunguje tak, ako má. Stačí pritom vyriešiť úplne banálny problém, a to príjem vlákniny. Slovensko nie je krajina, kde ľudia žijú prehnane zdravým životným štýlom. Naša národná kuchyňa je dokonca skutočne ťažká na žalúdok a na vlákninu chudobnejšia, než je tomu u iných štátov. Pokiaľ vlákninu neviete prijať z jedla, skúste to inou cestou. Skúste to výživovým doplnkom, ktorý by však rozhodne mal byť kvalitou na vysokej úrovni.

Osobne som siahla po výživovom doplnku Belly Fyto Detox, ktorý ma zaujal najmä tým, že sa jedná o slovenský výrobok. Myslím si, že je dôležité podporovať lokálne výrobky. Okrem toho ma však zaujal tým, že je 100% prírodný, a tým pádom nenájdete v jeho obsahu žiadnu chémiu, len čistú prírodnú vlákninu.
Ku čomu vlastne slúži vláknina? Na čo je dobrá a prečo je dookola omielaná? Dôvodov je hneď niekoľko, prečo by ste ju mali mať v strave aj vy. Vláknina absorbuje škodlivé látky v procese trávenia, navodzuje správnu peristaltiku čriev (pohyb čriev), prispieva k optimálnej črevnej mikroflóre, a mnoho ďalšieho. Áno, vláknina je potrebná pre náš tráviaci trakt. Skutočne veľmi potrebná. Človek by mal denne prijať približne 30g vlákniny, Slováci sú však ďaleko pod týmto číslom. Mnoho ľudí má v našej krajine veľký problém práve s tráviacim traktom a hľadajú pomoc kade – tade, predovšetkým u lekárov a kupujú si lieky od výmyslu sveta (ktoré aj stoja ako výmysly sveta).
Je pravda, že Belly Fyto Detox vás možno chuťou nenadchne, pretože tou neohúrilo ani mňa. Ohúrilo ma však tým, že výrazne sa mi zlepšilo trávenie. Navyše som schudla 1.4kg, nakoľko mi z tela odišli všetky škodlivé látky.
Ku produktu Belly Fyto Detox navyše dostanete aj balenie probiotík Probiodom, ktoré obsahuje 60 kapsúl. Probiotiká vám dokážu tiež skvelo napomôcť s vašim tráviacim traktom. Dávkovanie je 2-6 kapsúl denne, ja však užívam 3, a to ráno – poobede – večer. Vyhovuje mi takéto dávkovanie, avšak môžete si to upraviť podľa seba. Niekomu môže vyhovovať skutočne šesť kapsúl denne, niekomu len dve.
Skúšali ste niekedy detoxikačnú kúru? 😊