Ahojte!
Značku Victoria’s Secret vám asi netreba nijako zvlášť predstavovať. Myslím, že je známa každej z nás, či už ako značka spodného prádla alebo kozmetiky. A práve o tej kozmetickej značke bude dnes reč.. Isto ste si všimli, že už dávno skončila éra, kedy sa dala Victoria’s Secret kúpiť len na letiskách. Dnes je to celkom iné, zohnať ju môžete nielen v e-shopoch, ale aj v kamenných predajniach.Výrobky vás jednoznačne oslovia svojimi peknými obalmi, ale aj luxusným vzhľadom. Navyše nie vždy ide o produkt, ktorý by stál skutočne mnoho peňazí. Stojí však za to?

Kedysi by som vám ako veľká fanúšička ich krémov povedala áno, jednoznačne. Dnes však na to hľadím s odstupom času a hlavne všeobecne s odstupom. Obal na výrobku síce zohráva tiež dôležitú úlohu, predsa len je to niečo, čo si všimneme ako prvé. Každopádne najdôležitejší je výrobok samotný, aj keď musím uznať, že obal dýcha luxusom.
Iste viete, že krémy od tejto značky nepatria medzi najlacnejšie, avšak nejde ani o príliš drahé produkty. Myslím si, že sú dostupné pre mnohé ženy. Veľa žien však radšej siahne po inom kréme z drogérie za 2€ s tým, že predsa nedá za jeden krém 10€. Tiež som bola takáto. Stačila mi obyčajná Nivea a bola som spokojná. Teraz však mám túžbu spoznávať nové produkty, nové vône, experimentovať so všelijakými značkami a najmä skúšať všelijaké produkty.
Zhruba takto by som zhrnula svoju cestu za účelom spoznania nového produktu a novej vône. Od značky Victoria’s secret som už pár krémov mala a musím uznať, že všetky mali sladkú vôňu. Ak máte dojem, že pri tomto produkte to nebude iné, myslíte si dobre. Rovnako aj telové mlieko Romantic vonia sladko. Už len jeho názov je sladký, romantický, musí mať predsa sladkú vôňu. Pozor však treba dávať na miestach, kde sa vyskytujú napríklad včely, vôňa je kvetinová. Osobne mám radšej svieže vône, avšak pri značke Victoria’s secret som na sladké vône zvyknutá.
Teraz vás zaujímajú pravdepodobne už len dve veci. Konzistencia a výdrž. Telové mlieka od zn. Victoria’s Secret majú jemnú mliekovú konzistenciu, ľahučko sa rozotierajú, rýchlo vstrebávajú a čo je hlavné, zanechávajú pokožku naozaj dlho prevoňanú. Práve preto som vás upozorňovala na včely v okolí, ktoré majú rady ovocné vône.
Máte radi značku Victoria’s Secret? 😇