Ahojte!
Tiež ste radi, keď sa vám do rúk dostane produkt, ktorý má využitie napríklad 2v1, prípadne 3v1? Pokiaľ áno, v tejto recenzii nájdete produkt, ktorý je skutočne pomocníkom 2v1. Osobne som mu však našla ešte jedno ďalšie využitie. Píše sa o ňom, že je určený na vlasy a na telo, avšak ja ho s obľubou používam aj na ruky. Skutočne je vhodným pomocníkom pre každú ženu, pretože prípravok je spracovaný do mikrogranúl na dosiahnutie okamžitého výsledku. Navyše obsahuje výťažky zo severských bobúľ, rastlín a zmes vitamínov.

Ako som už načrtla, živé vitamíny používam aj na ruky. Aby som bola presnejšia, najmä na ruky. Nezanecháva mastný film a výborne sa nanáša. Jednoducho si nastriekate do dlane množstvo, aké potrebujete. Kto má ruky suchšie, môže si nastriekať viac a opačne. Veľmi si vážim, že produkt Živé vitamíny nezanecháva mastný film, vďaka tomu ho môžem mať po ruke vždy aj v kancelárií, či v škole, kde potrebujem v zápätí chytiť pero do ruky a písať.
Využitie na telo sa však u mňa príliš neuplatnilo. Pár krát som to vyskúšala, no na tele sa produkt príliš lepí, aspoň na mojej pokožke. Skutočne na tele neviem pracovať so Živými vitamínmi tak, akoby som chcela.
Mojim vláskom však rada doprajem starostlivosť, pretože ma trápia suché vlasy. Moje vlasy sú prirodzene vlnité a určite viete, že vlnité vlasy majú často sklon ku tomu, aby boli suché. Žiaľ, moje občas vyzerajú skutočne ako metla. Našťastie som našla produkt, vďaka ktorému sa moje vlásky aspoň trošku prebudili ku životu. Po aplikovaní živých vitamínov na vlasy skutočne vidieť rozdiel a čo je ešte lepšie, cítite ho aj sama. Cítite, že vaše vlásky sú jemnejšie a veľmi hebké. Používam ho rada, pretože sa môže používať aj na suché, ale aj na vlhké vlasy. Osobne som zvyknutá aplikovať si prípravky do vlhkých vlasov, no pri živých vitamínoch mi absolútne nevadí, ak urobím opak.
Vôňa je veľmi charakteristická a jedinečná, nikdy predtým som takú vôňu necítila. Príde mi ovocná, svieža, avšak s jemne sladkým nádychom. Skutočne atypická vôňa, na ktorú som si však musela chvíľu zvykať.
Veľké plus výrobku je, že neobsahuje silikóny, minerálne oleje, PEG látky, parabény a pod.
Stretli ste sa niekedy s podobným produktom ako je tento? 😇