Ahojte!
Pár telových mliek som už od Weledy vyskúšala a bola som s nimi veľmi spokojná. Napadlo mi, prečo nevyskúšať ďalšie. Z rady Granátové jablko už mám niečo vyskúšané – krém na ruky, parfém a olejovú tyčinku na nechty. So všetkými produktmi som bola veľmi spokojná, mali nádhernú vôňu, spĺňali svoj účel naplno, a preto som nad telovým mliekom z rovnakej rady neváhala. Veľmi som sa tešila na deň, kedy vám ho predstavím.

Telové mlieko granátové jablko je vhodné pre všetkých ľudí s rôznym typom pokožky, avšak je vhodné aj pre vyberavých, prípadne pre náročných. Spĺňa totiž všetko, čo by kvalitné telové mlieko spĺňať malo. Jeho prednosti spočívajú v jeho nádhernej vôni, v jeho jednoduchom rozotieraní, rýchlom vsiaknutí a najmä v prírodnom zložení a schopnosti hydratácie. Príde vám to málo? Mne totiž ani náhodou. Skutočne som bola veľmi spokojná.
Vôňa telového mlieka je veľmi príjemná, citrusová a svieža, pôsobí ovocne a na leto je viac ako len vhodná. Nádhernú vôňu zabezpečuje zmes esenciálnych olejov. Na rozdiel od ostatných telových mliek od Weledy, toto obsahuje olej z granátového jablka. Tento olej je bohatý na antioxidanty, pomáha regulovať tvorbu kožného mazu a pokožku vyhladzuje. Taktiež môže pomôcť s ekzémom či psoriázou. Kyselina punicic obsiahnutá v granátovom jablku navyše zvyšuje produkciu kolagénu a tým pádom spomaľuje starnutie pleti. Paráda.
Telové mlieko má praktickú pumpičku, vďaka ktorej netreba mlieko vytláčať ani vytrepávať a dostanete z fľaštičky aj poslednú kvapku. Vďaka tomu, že táto pumpička má malý a tak trochu nenápadný otvor, sa vám nikdy nestane, že by v pumpičke zostalo zaschnuté mlieko alebo sa nebodaj upchala.
Spokojná som tiež s konzistenciou, ktorá je ľahká, jednoducho sa rozotiera a rýchlo sa vsiakne. Stačí sa len natrieť a o pár sekúnd sa môžete obliecť. Pokožka je po ňom voňavá a hydratovaná, nepotrebujete ani parfém.

Zloženie: voda, sezamový olej, alkohol, marhuľový olej, slnečnicový olej, bambucké maslo, nezmydliteľný podiel olivového oleja, glycerín, glyceryl stearát SE, cetearyl glukozid, olej zo semien granátového jablka, extrakt zo semien prosa, xantanová guma, cetearyl alkohol, parfum, limonén, linalol, citronelol, benzyl benzoát, benzyl salicylát, geraniol, citral, kumarín, farnesol

Výrobok má certifikáty Vegan a NATRUE.

Páčia sa vám telové mlieka od Weledy? 😊