Ahojte! 
 Článok, ktorý som si pre vás prichystala dnes vás možno trochu prekvapí. Aj keď sa takmer vôbec nemaľujem, stále som pozerala na nejaké kvalitné štetce, ktoré by sa mi mohli hodiť. Pár krát do roka sa predsa vyskytne situácia, kedy sa chcem cítiť krásne. Pravda, žena by sa mala cítiť krásne stále, avšak poznáte to.. Občas si chcete pripadať ako princezná a mejkap k tomu príležitostne dopomôže. Okrem toho, mejkap pri ktorom použijete kvalitné kozmetické štetce vyzerá predsalen profesionálnejšie a rozhodne bude finálny výsledok precíznejší. Kvalitné štetce vám dokonca dlho vydržia, takže aj keď sa maľujete len príležitostne (ako ja), tak je to dobrá investícia. 😇

 Mám radosť, že môžem vyskúšať kozmetické štetce práve od značky Ecotools, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Značka Ecotools nepodporuje testovanie na zvieratách, využíva obnoviteľné suroviny a samotná výroba štetcov má minimálny dopad na životné prostredie. Okrem toho, štetce sú vegánske – ich štetiny sú zo syntetických vlákien, ktoré sú naozaj veľmi príjemné, nevypadávajú a celkovo sa s týmito štetcami pracuje skvelo. 
Sada kozmetických štetcov obsahuje 6 štetcov, ktoré slúžia na nanesenie pudru, bronzeru, očných tieňov a na úpravu obočia. Štetce, ktoré v sete nájdete: Airbrushed Finishing – štetec k naneseniu podkladu, Controlled Setting – štetec pre aplikáciu rozjasňovača, Spoolie –  kefka pre úpravu obočia, Angled Crease – štetec k naneseniu očných tieňov, Line -štetec k naneseniu očných liniek z očných tieňov alebo práškových liniek, Eye/Lip Blur – štetec k naneseniu farby na očné viečka alebo pery. Štetce, ktoré mám ja, sú limitovaná edícia k 10-ročnému výročiu značky Ecotools, avšak podobný set, ktorý vyzerá rovnako k svetu kúpite TU (obsahuje 5 kozmetických štetcov + zrkadielko)
 Vlastniť kozmetické štetce však nie je všetko, to je len polovica úspechu. Ďalšiu polovicu úspechu tvorí pomôcka na čistenie štetcov, ktorá je nevyhnutná. O svoje štetce sa musíte starať a umývať ich, aby sa v nich zbytočne nemnožili baktérie. Už len tá predstava je zlá, skutočnosť je tým pádom ešte horšia. Nikto si predsa nechce nanášať na pleť baktérie z neumytých kozmetických štetcov, a tak dbajte na ich čistotu. Pomôcku pre čistenie kozmetických štetcov kúpite TU. Momentálne je dokonca v zľave a vyjde vás na necelých 5€.

POZNÁTE ZNAČKU ECOTOOLS? 😊