Ahojte!
Už minulý rok som mala v pláne napísať vám prehľad mojich obľúbených produktov – favoritov za daný rok. Každopádne som sa k tomu minulý rok vôbec nedostala, a tak som sa rozhodla, že to musím zmeniť, pretože mi to príde ako veľmi dobrý nápad. Myslím si, že takýto prehľad favoritov privítate radi a dúfam, že vám takýto prehľad pomôže v rozhodovaní sa medzi výrobkami. Najmä by som však chcela upozorniť na to, že ide čisto o môj názor a v tomto článku nebudú spomínané len kozmetické novinky roku 2017, ale celkovo produkty, ktoré som v tomto roku využívala veľmi rada. Niektoré spomenuté produkty už možno poznáte. 😊
TOP 3 – TVÁR 

Najskôr vám predstavím moje najobľúbenejšie produkty na tvár, kedže produkty na tvár využívam najčastejšie. Tieto produkty som si veľmi obľúbila a kedykoľvek by som si ich kúpila do zásoby znovu, pretože viem, že za to stoja. Navyše som vybrala produkty, ktoré môžete využívať spolu a rozhodne by ste to neľutovali. Avšak pozor! Výrobky sú určené na zmiešanú až mastnú pleť a neviem povedať, ako by reagovali na iný druh pleti.
Krém na tvár: FRAIS MONDE – ACQUA PURIFYING
Mydlo na tvár: PRÍRODNÉ HĹBKOVOČISTIACE MYDLO
Maska na tvár: SOAPHORIA – CHILLOPHORIA

TOP 3 – VLASY

Priznám sa, donedávna moja starostlivosť o vlasy neobsahovala nič viac ako šampón/ šampuch. Ak nerátame sem – tam použitie nejakého kondicionéru, čo som našla doma. Tým sem – tam som mala na mysli tak raz za pol roka, aby som to uviedla na pravú mieru. Nikdy som nevenovala nejak extra pozornosť produktom, ktoré boli určené na vlasy. Dnes už viem, že to bola chyba, pretože šampón niekedy naozaj nestačí. Teším sa tomu, že som tento rok spoznala nové produkty na vlasy a zároveň produkty, ktoré naozaj milujem. Neviem si vynachváliť tuhý kondicionér na vlasy, po ktorom mám vždy vlásky úplne hebké. Radšej ani nevravím o rozmarínovom toniku od Weledy, ktoré mi pomohlo s mojim vypadávaním vlasov a pomaličky mi opäť rastú vlásky na miestach, kde mi dosť vypadali. A tuhé šampóny? Tuhé šampóny sú kapitola sama o sebe. Mám ich rovnako rada ako tuhé mydlá.
Tuhý vlasový kondicionér
Tuhý šampón s riasami a lanolínom
Rozmarínové vlasové tonikum

TOP 3 – TELO

V neposlednom rade by som vám rada ukázala produkty na telo, ktoré si získali moje srdce. Vždy po sprche mám tendenciu natierať sa telovými krémami a mám ich naozaj rada, pretože preoňajú celú pokožku, avšak rovnako aj celú izbu. Fantázia. Tento rok si moje srdce najviac získali produkty od Weledy, ktoré mali úžasnú citrusovú vôňu, ktorú ja zbožňujem. Za nimi však nezaostával ani Lush so svojím úžasným produktom Charity Pot.
Telové mlieko: RAKYTNÍKOVÉ
Telové mlieko: CITRUSOVÉ
Telové mlieko: CHARITY POT

TOP 3 – TUHÉ MYDLÁ

Ako posledné som si pre vás nechala tuhé mydlá – čerešnička na torte. Totálne zbožňujem tuhé mydlá a najradšej sa umývam práve nimi. Myslím si, že určite by tu aj oni mali mať svoju „kategóriu“, pretože za celý rok som ich otestovala pomerne dosť. Za to ďakujem najmä stránke Saporia, ktorá ma mydlami zásobovala.
Tuhé mydlo: KASTÍLSKE OLIVOVÉ
Tuhé mydlo: ANTIBAKTERIÁLNE
Tuhé mydlo: DETSKÉ S BAMBUCKÝM MASLOM

MÁTE AJ VY ZA TENTO ROK NEJAKÉHO FAORITA V OBLASTI KOZMETIKY? 😊