Ahojte!
Ak hľadáte lacný a kvalitný výrobok, určite by ste mali zbystriť. Maska, ktorú vám dnes predstavím vás nevyjde viac ako tri eurá. Pokiaľ vám bude stačiť menšie balenie, aké mám ja (275ml), tak si pripravte 1,20€. Áno, čítate dobre. Maska, ktorá vás vyjde menej ako dve eurá. Myslím si, že takýto výrobok sa rozhodne oplatí mať doma. Nie vždy totiž natrafíte na produkty pri ktorých platí, že za málo peňazí je veľa muziky. 😊

Svoje vlasy som si nikdy nefarbila, no napriek tomu ich mám od polky hlavy veľmi suché. Vraví sa, že vlasy sú korunou krásy každej ženy, a tak by sme sa o ne mali aj patrične starať. Na svojich vlasoch už som vyskúšala naozaj kvantum výrobkov, avšak väčšina nemala veľký úspech. Preto som sa rozhodla, že dám šancu maske od zn. Kallos. Aj keď masky nepoužívam, pretože väčšinou používam radšej kondicionér, rozhodla som sa ju vyskúšať. 😇
Maska je balená v plastovom obale, ktorý sa uzatvára viečkom. Celkom ma mrzí, že je maska v plastovom obale, kedže sa snažím poslednú dobu šetriť prostredie, avšak určite sa bude nádobka dať na niečo využiť.
Konzistencia výrobku je hustá a krémová. Osobne preferujem skôr takéto konzistencie u takýchto výrobkov, pretože sa málokedy stane, že vám výrobok stečie pomedzi prsty a vy si ho ani nestihnete dať na hlavu.
Vôňa masky je fantastická! Všetci milovníci čokolády, vrátane mňa, si určite prídu na svoje. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše, veď každý určite vie, čo ma uistilo vo výbere tohoto produktu. Značku poznám, tak som približne vedela do čoho idem. Aj keď bolo na výber naozaj mnoho vôní, neváhala som ani sekundu a musela som mať práve túto. V lete, keď som darovala vlasy mi kaderníčka zmývala vlasy a dávala mi na ne produkt, ktorý tak krásne voňal. Chcela som zistiť, či to bude práve tento a myslím si, že som nešliapla príliš vedľa. Krásna sladká vôňa čokolády úžasne prevonia vlasy a je ju cítiť aj pri rozčesávaní vlasov na druhý deň.
Použitie masky je jednoduché. Umyte si vlasy svojím obľúbeným šampónom a naneste si na mokré vlasy masku. Rozotierajte ju od korienkov ku končekom a nechajte pôsobiť 5 minút. Potom zmyte a vlasy si upravte tak, ako ste zvyknuté. (Nezabudnite z vlasov poriadne vymyť masku, inak by sa mohlo stať, že ich budete mať mastné!) Výsledok je viditeľný už po dvoch – troch použitiach: vlasy sa krásne ligocú, menej sa lámu, sú vyživené a najmä, veľmi dobre sa rozčesávajú, čiže nie je potrebné používať zároveň aj masku, aj kondicionér, a tým zaťažovať vlasy.
Poznáte zn. Kallos? Máte od nej nejaké výrobky odskúšané? 😊