Ahojte!
Už dlhšiu dobu som pokukovala po kozmetike s názvom TVOJa. Táto značka ma veľmi oslovila, pretože pochádza zo Slovenska a čo je ešte lepšie, z Prievidze! Sama som z Prievidze, a tak ma táto informácia veľmi potešila. Rada podporím niečo, čo je vyrábané na Slovensku a dokonca v mojom rodnom meste. Na testovanie krémiku na tvár od tejto značky som sa veľmi tešila. Čo myslíte, splnil krém moje očakávania? 😊

TVOJ krém na tvár som dostala v kokosovom prevedení a som veľmi rada, že to nebol ten levanduľový, pretože si myslím, že ten by mi až tak veľmi nevoňal. Málokedy zvyknem používať levanduľové produkty, a to presne z toho dôvodu, že mi príliš nevoňajú.
TVOJ krém na tvár je hydratačný krém na denné použitie, ktorý má 50ml. Veľa ľuďom prídu tieto malé balenie nevýhodné, avšak ja som toho názoru, že tieto menšia balenia sú naozaj super. Jednak, aj keď sa to nezná, tak vám dlho vydržia a taktiež vďaka ich praktickému malému baleniu si ich môžete hocikam so sebou vziať. Taktiež som ocenila to, že tento obal sa môže znovu použiť na niečo iné. Po minutí krému je to totiž ideálny obal na všelijaké čačky – mačky.
Konzistencia tohoto krému je výrazne hutná, preto sa krém ťažšie vstrebáva a zanecháva mastnú T-zónu. Kedže mám mastnú pleť, moc mi tento krém nevyhovuje, avšak myslím si, že pre suchú a citlivú pleť by to rozhodne nebol krok vedľa.
Aj napriek tomu, že sa ťažko vstrebáva, je pokožka veľmi jemná na dotyk, vláčna a hladká. A samozrejme, perfektne hydratovaná. Krém neupcháva póry, preto nevznikajú nové čierne bodky ani vyrážky. Naopak, pri dennom používaní je pleť čistejšia a žiarivejšia.
Vôňa krému je taká úžasná, že by som ho najradšej zjedla. Naozaj má veľmi lahodnú vôňu kokosu, ktorú cítiť aj po nanesení na tvár.

Počuli ste už o tejto kozmetike? Máte niektoré výrobky odkúšané? 😊