Ahojte!
Naposledy som vás prekvapila tým, že používam na vlasy tuhý šampón, miesto tekutého. Dnes vás asi znovu prekvapím a to z toho dôvodu, že okrem tuhého šampónu som si vyskúšala aj šampúch, ktorý je o niečo iný. V tomto článku vám predstavím gerániový šampúch na suché a farbené vlasy z e-shopu Saporia. Aj keď moje vlasy farbené nie sú, mám ich naozaj veľmi suché. Respektíve aspoň taký mám ja pocit z mojich vlasov. Preto by som tento článok rada venovala najmä ženám, ktoré majú taký istý problém s vlasmi.
Prvé, čo si každý na výrobku všimne je obal. V tomto prípade je šampúch jednoducho zabalený do priesvitnej fólie a zaviazaný hnedou šnúrkou. Aj keď je toto balenie veľmi jednoduché, veľmi sa mi páči, a to už len z toho dôvodu, že rovno môžete vidieť, čo sa skrýva v obale. 
Zo začiatku som mala trochu obavy, pretože šampúch je naozaj malinký. Nevedela som si predstaviť, ako dlho mi asi tento „kvietoček“ môže vydržať. Mám husté vlasy, a tak som naozaj rozmýšľala, koľko použití to asi vydrží. Ostala som naozaj milo prekvapená, pretože šampúch vydržal takmer 15 použití. To je presne toľko, ako sľubuje. Bola som naozaj veľmi očarená týmto produktom. 
Vďaka svojej malinkej veľkosti, ktorá mi nadmieru vyhovuje je naozaj perfektný napríklad na cestovanie. V taške vám nezaberie takmer žiadne miesto a obal naň sa samozrejme dá kúpiť. 
Ďalšia vec, ktorá sa mi na výrobku veľmi páčila bola vôňa. Kto ma pozná vie, že som milovníčkou všetkých sviežich vôní. Aj keď je Geránium kvetinka, ktorú všetci poznáme, má naozaj veľmi príjemnú vôňu. Niekomu sa môže na prvý krát zdať, že šampúch, ktorý vonia po kvetine Geránium, vôbec nemá príjemnú vôňu, avšak opak je pravdou. Vonia tak nádherne, že miestami som ozaj mala pocit, že v mojej kúpeľni rastú kvety Geránium.
Okrem krásnej vône však výrobok sľubuje aj to, že má okrem funkcie šampónu aj funkciu kondicionéru. Viem, že tie, ktoré používate obyčajné šampóny tomuto len ťažko môžete uveriť, ale naozaj je tento šampúch 2v1. Používaním totiž šetríte aj svoj čas, pretože si nemusíte nanášať na vlasy aj kondicióner, a tým pádom ich viac zaťažovať.
Kedže som už predtým skúšala tuhý šampón, nemala som problém s tým odhadnúť ako dlho si mám vlasy šúchať šampúchom. Avšak pre tie, ktoré sa s takýmito šampúchmi ešte nestretli, stačí vám šúchať vlasy naozaj chvíľočku, pretože šampúch vytvára bohatú penu. Šúchaním o vlasy sa môže zdať, že vám bude šampúch vysušovať a dráždiť pokožku, avšak vôbec to tak nie je a tým pádom sú takéto obavy zbytočné.
Už ste skúšali niekedy šampúch? Aký máte z neho pocit? 😊