Chcete byť pre svojho vysneného stopercentne krásna alebo pôsobiť, že nič neriešite? Na perách sa nosí dokonalosť aj rozmazaný efekt. Ale hlavne, červená! ☺

3 KROKY
Dokonalé
Červená na perách je proste nesmrteľná klasika. Ale viete, ako na ňu?
1. Pery vyplňte od kútikov smerom do stredu pomocou aplikátora na nanášanie rúžu. Takto vám farba vydrží omnoho dlhšie.
2. Aby sa rúž nerozmazával a pery mali precízne kontúry, prejdite ich okraje rozjasňovačom.
3. Ak chcete svoje pery opticky zväčšiť, pretože príroda vám do vienka nenaložila veľké pery (ako napríklad mne), aplikujte do stredu svetlejší odtieň rúžu a lesk na pery.


Tieňované
1. Dôležité je vytvoriť správny podklad a pery dokonalo vytvarovať. Väčšinou sa nanáša ako prvý tmavší odtieň a svetlejší, prípadne zlatý či trblietavý sa aplikuje podľa fantázie do stredu pery alebo na jednu z pier. Kombinovať môžete rôzne textúry, napríklad aj rúž s leskom.
2. Ak máte tenké a nevýrazné pery, kombinujte stredne tmavé farby so svetlými tak, že tmavším rúžom vykreslite celé pery a na stred štetca aplikujte lesk.
3. Ak ste obdarená veľkými perami, vyhýbajte sa hrubým nánosom lesku a trblietok. Dávajte pozor, aby sa lesk nerozmazával mimo.

Rozmazané
Nedokonalosť je pri takýchto perách to najlepšie! Je to úplne jednoduché. 🙂
Najprv použite podkladovú bázu. Potom naneste rúž alebo lesk na pery so silnými pigmentami, no nesnažte sa o žiadne presné kontúrovanie. Pre nedokonalý efekt prejdite pery kozmetickou utierkou.

Zvyknete si maľovať pery? Ak áno, aká je vaša obľúbená farba rúžu? ☺