Ahojte!
Škola sa nám už niektorým začala a s príchodom školy je tu definitívne koniec letných prázdnin, koniec voľna, ulievania, či letných brigád. Nastupuje škola a drezúra, teda pokiaľ chceme zvládnuť ročník. Mňa tento rok čaká maturitný ročník, a tak musím mať veci pod kontrolou maximálne ako viem. Každý rok si kupujem diár, avšak tentokrát mi firma I Can Academy poslala Školský motivačný diár, ktorému som sa veľmi potešila, nakoľko ho tento rok využijem na 100%. Školský motivačný diár by som rada ukázala aj vám a podelila sa s vami o svoju radosť z neho. Myslím si, že by mohol byť skvelým pomocníkom pre mnohých študentov, či už ste na strednej alebo vysokej škole, zíde sa vám.

Na začiatok vás zoznámim s prvou stranou diáru, kde sa na pravej strane nachádzajú osobné údaje a na ľavej strane hneď prvý motivačný citát. Týchto citátov je v diári viacero. Školský motivačný diár má pevnú väzbu, ktorej neublíži ani voda. Mám to (žiaľ) odskúšané, nakoľko sa mi v taške naň vyliala voda. Našťastie mu to ani trochu neublížilo. Každopádne, diár vás má naučiť viac – menej spoznať samého seba, čo vás nenaučia ani v škole. To, čo si o sebe myslíte vy a čomu veríte, má obrovský vplyv na váš život. Aj to vás naučia v predslove diáru, ktorý nájdete hneď na ďalšej strane po osobných údajoch. V školskom motivačnom diári nájdete cvičenia, ktoré vám pomôžu objaviť, čo chcete v živote robiť, uľahčia vám učenie, naučia vás vidieť život vo väčšom a mnoho ďalšieho.
Každý nový mesiac sa môžete tešiť na zaujímavú dvoj – stránku, kde nájdete čosi o vzťahoch, živote, pozitívne texty, kreatívne triky, a mnoho ďalšieho. Po zázračnej dvoj – stránke prichádza na rad samotné gro diáru. Nedajte sa však oklamať, ak si myslíte, že diár je len niečím obyčajným, ba naopak. Každý týždeň si v diári prečítate novú afirmáciu a stanovíte si tri najdôležitejšie veci pre daný týždeň. Koncom týždňa si môžete zaznačiť aj svoj úspech, a takto sa ku tomu vždy vrátiť, keď vás prepadnú negatívne myšlienky. Školský motivačný diár slúži aj ako krásny denník vďačnosti. Každý deň si doň môžete napísať, za čo ste vďační, je na to totiž špeciálne pole. Z diáru sa dá vyťažiť skutočné maximum.
Stále to však nie je úplne všetko, čo v školskom motivačnom diári nájdete. Aby toho nebolo málo, diár je obohatený o citáty, nie však hocijaké. Sú to citáty, ktoré vás nakopnú a v živote mierne usmernia. Rovnako máte na konci diára miesto pre poznámky, či už s linajkovanými alebo čistými stranami, miesto pre vaše obľúbené citáty, učebná pomôcka pre slovenský a anglický jazyk, no i pomôcka pre matematiku a geometriu, či antistresová omalovánka. Zdá sa vám to málo? Ku tomu všetkému na vás čakajú aj malé a roztomilé nálepky na ktorých je napríklad pripomenutie oslavy, testu alebo výletu. Za mňa je aktuálne vydanie školského motivačného diáru jedno z najlepších a najkrajšie spracovaných.
Študenti, máte už zakúpený diár na tento školský rok? 😊