Ahojte! 
Na mojom blogu ste zvyknutí na mnoho kozmetických recenzií, takmer každomesačné hauly a sem – tam i nejaké outfity. Tentokrát vám však chcem dať do pozrnosti niečo omnoho dôležitejšie, než je hocijaká kozmetika, ktorej sa venujem.. Niečo ľudské. Niečo, čo človek so srdcom má túžbu podporiť. Aj keď sa to vymyká z toho, čomu sa venujem, rozhodla som sa podporiť to, pretože na Vianoce nikto nesmie byť sám. Jedná sa o projekt Rozprávkové Vianoce G12, kde ide o pomoc detičkám, ktoré ležia na onkológií a ktoré rozhodne chcú mať Vianoce. Ako deti sme všetci radi dostávali darčeky a každé dieťa, bez ohľadu na jeho zdravie, má rado darčeky. Jednému mladému chalanovi z gymnázia Trebišovská 12 v Košiciach (prezident cvičnej firmy Marcel Buday) preto napadlo, že spoločne s ďalšími členmi zo svojej cvičnej firmy „Ala rasi, JA Firma“ zriadi charitatívnu akciu (burzu) z ktorej celý výťažok pôjde ďetom na onkológií v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach. Vianoce sú časom, kedy sú ľudia ochotní prejaviť svoj záujem, prejaviť svoju lásku k ostatným a rovnako sú časom, kedy sa stretávame s blízkymi a radujeme sa spoločne z každodenných dní. To najmenej, čo môžete urobiť pre druhých je prejaviť empatiu a ukázať, že aj vy ste ochotní pomôcť.

Charitatívna akcia sa konala v stredu 20.12.2017 v čase od ôsmej rána do 13-tej. Bol to 1.ročník charitatívnej akcie pod vedením učiteľov a žiakov z gymnázia Trebišovská 12, ktorí akciou preukázali veľkú dávku empatie a ľudskosti, a zároveň vyzbierali viac než 1000€, ktoré teraz môžu poputovať detskej onkológií v Košiciach. Akcia bola zahájená rannými koledami od speváckeho zboru Golden Vocals.

Na charitatívnej burze bolo plno mladých a šikovných ľudí, ktorí predávali všelijaké výrobky, avšak najviac svoje vlastné. V každom stánku si človek mohol prísť na svoje, pretože ste tam mohli nájsť pohľadnice, kozmetické výrobky, svietniky, dekorácie, pečené dobroty a veľa iného za symbolické ceny. Po celý čas vládla na burze veselá nálada a bol cítiť príchod Vianoc. 😊

Nezabudnite, že krajšie Vianoce máte možnosť urobiť komukoľvek. 😇