Ahojte! 
 Čo by ste povedali na pleťový krém, ktorý pochádza priamo z nášho krásneho Slovenska? Produkty, ktoré sú vyrábané na našom území by sme rozhodne mali podporiť. Vždy ma teší, keď mám možnosť vyskúšať niečo slovenské. Aj keď sme malinká krajina, je tu plno šikovných ľudí. Dnes bude reč o značke Navia, ktorej produkty sú dokonca vyrábané ručne, nie sú testované na zvieratkách a sú vždy čerstvé. Samotná značka Navia ma veľmi oslovila, no žiaľ, dostal sa mi do rúk pleťový kém, ktorý ma až tak veľmi neoslovil. 

Ako som už načrtla v úvode, dostal sa mi do rúk pleťový krém, ktorý ma sklamal. Určený je síce pre mastnú a problematickú pleť, akú mám aj ja, no som ozaj veľmi sklamaná. Na testovanie tohto produktu som sa veľmi tešila a naozaj som dúfala v to, aký bude parádny. Jediné, čo je však parádne je zrejme obal. Obal má naozaj nádherný a balenie je rovnako praktické. Má síce len 15ml, avšak mne by to úplne vyhovovalo. Najmä cestovateľky si prídu rozhodne pri týchto menších baleniach na svoje.
Ostatok ma však sklamal. Krém sľubuje, že reguluje tvorbu kožného mazu. Nestalo sa. Nezačala sa mi pokožka viac mastnieť, to rozhodne nie, avšak nedošlo ani k žiadnemu wow efektu, kedy by som naozaj videla na svojej pleti, že došlo k redukcií kožného mazu. Taktiež ma veľmi sklamala vôňa. Vraj je jeho vôňa svieža, chladivá a s citrusovým podtónom. Tomuto sa môžem len zasmiať. Neviem, či niekto túto vôňu vníma ako sviežu, ba dokonca s citrusovým podtónom. Rozhodne to tak nie je. Vôňa mi skôr pripomína niečo neznesiteľné, doslova smrdí. V žiadnom produkte som necítila niečo tak odpudivé. Krém som musela prestať používať, pretože jeho vôňa ma naozaj odpudila a s mojou pokožkou taktiež neurobil zázraky. Mrzí ma to, pretože negatívne recenzie píšem naozaj veľmi nerada, najradšej by som negatívne recenzie nepísala vôbec. Na každom produkte sa snažím nájsť niečo pozitívne, dokonca prekúsnuť aj vôňu, ak je nepríjemná, avšak konkrétne táto vôňa (alebo skôr smrad) sa prekúsnuť nedá. 
Zloženie: organická bylinková voda, konopný olej, mangové maslo, sójový lecitín, uhorkový extrakt, monoester kyseliny kaprylovej, extrakt z magnólie, esenciálne oleje, prírodný Vitamín E, arabská guma, Citral, Geraniol, Linalool, Limonene
Ak by ste však predsa len krém chceli vyskúšať, kedže každému sedí niečo iné, kúpite ho TU
Výrobok je vegánsky a 91,1% jeho zložiek je v organickej kvalite. Okrem krému pre mastnú a problematickú pleť je v tejto rade aj krém pre suchú a citlivú pleť (kúpite TU) a krém pre zrelú pleť. (kúpite TU).

Poznáte značku Navia? 😇