Ako som už spomínala v prvom článku, nezmestilo by sa mi všetko do jedného článku a tak som ich pre vás pripravila dva. V tomto článku si priblížime taktiež produkty zo stránky Weleda a to presnejšie parfum Jardin de Vie – rose, Kosatcový hydratačný krém a parfum Jardin de Vie – grenade. Poďme rovno na to. ☺

Jardin de Vie – rose
Recenziu asi nezačnem práve najlepšie a to z toho dôvodu, že táto vzorka parfému mi absolútne neulahodila. Táto kvetinová, romantická vôňa obsahuje tie narozmanitejšie kvetinové vône ruže, pelargónie a ylang-ylang, ktoré sú pre mňa veľmi silné.  Žiaľ takéto vône sa mi veľmi nepáčia a pripomínajú mi cintorín. Najmä, keď sú také výrazné.

Jardin de Vie – grenade
Na druhú stranu tento parfém u mňa naozaj boduje. Je neskutočný a do jeho nádhernej vône som sa úplne zamilovala. Ako píše samotná Weleda, tento parfém je vôňou naozaj veľmi bohatý, zmyselný a inšpirujúci.
Vzhľad parfumu sa mi taktiež veľmi páči a je to vskutku krásna fľaštička v rovnako krásnej škatuľke, do ktorej sa človek okamžite zamiluje.
Zloženie vône tvoria čisto prírodné látky. Nosičom vône je lieh a voda, v ktorých sa rozptýlili prírodné esencie v takejto voňavej pyramíde:
Hlava vône: pomaranč
Srdce vône: kvet neroli, ktorý vônia citrusovo i kvetinovo zároveň davana, mimoriadne moderná zložka tvoriaca prevažne pánske parfumy, rastlina z odrody podobnej našej bylinke paline (palina pravá), vôňou pripomína rum a jemne sladkú, až drevitú šupku manga, je to proste taká ovocná a aromatická alkolová vôňa
Základ vône: sladká, teplá a mierne drevitá vanilka

Parfém nájdete taktiež na stránke Babičkinazáhrada.sk
Kosatcový hydratačný krém 

Tento zázrak reguluje hladinu vlhkosti v pokožke a reguluje tvorbu kožného mazu. Je to ideálny podklad pod mejkap. Má ľahkú textúru, dobre sa rozotiera a rýchlo sa vpíja. Tvár je po jeho nanesení krásne matná. Ak máte mastný a zmiešaný typ pleti, toto je krém pre vás. U mňa je toto jeden z najlepších denných pleťových krémov aké som kedy skúsila. Je naozaj ľahučký ako pierko a postačí mu minimum času na vstrebanie. Kosatcový hydratačný krém je veľmi jemný a o pleť sa stará naozaj ukážkovo. Nechýba ani vypínanie a zanechávanie mojej pleti hladkej na dotyk.
Zloženie je bez syntetických a konzervačných látok, silikónov a parabénov. Zloženie: voda, jojobový olej, alkohol, destilát z hamamelisu, glycerín, glyceridy mastných kyselín, hydrolyzát včelieho vosku, prírodná hlinka, výťažok z kvetov nechtíka a podzemkov kosatca, xantán, mydlo včelieho vosku a zmes prírodných silíc.

Ako sa vám páčili obe recenzie na výrobky od zn. Weleda? Máte s niektorým skúsenosti? ☺