Ahojte!
Už ste počuli o zázračnom výrobku Blendea, ktorý obsahuju 4 superpotraviny? Ak nie, rozhodne nevynechajte tento článok, pretože vám môže veľmi pomôcť. A v čom konkrétne? Napríklad s vašim imunitným systém, ktorý môže byť v tomto období slabší a náchylnejší na rôzne ochorenia. Okrem imunitného systému vám dokáže pomôcť taktiež s trávením, chudnutím, detoxikáciou a pod.. Blendea má naozaj široké spektrum pozitívnych účinkov pre náš organizmus, a preto som sa rozhodla podeliť sa s vami o moju skúsenosť s týmto zázračným zeleným práškom.


Nápoj Blendea môžete vypiť buď zmiešaný s vodou alebo primiešaný do smoothie. Prvýkrát som ho ochutnala čisto s vodou, avšak musela som sa donútiť, aby som ho dopila. Intenzívne smrdel rybím zápachom a chuť tiež nebola veľmi príjemná. Každopádne, pokiaľ si ho primiešate do smoothie, tento nepríjemný zápach sa mierne vytratí a rovnako je to aj s nepríjemnou chuťou o ktorej som si istá, že by čisto zmiešaná s vodou nesadla každému.
Nápoj má sýto zelenú farbu (nezabudnite ho poriadne premiešať!). Zelená farba vo mne vyvoláva pocit niečoho zdravého, pocit života a optimizmu. Napríklad do zeleného smoothie je preto Blendea akousi čerešničkou na torte.
Cena tohto produktu je veľmi prijateľná, aj keď sa vám na prvý pohľad môže zdať trochu vyššia. Základné balenie však stojí len 19€. Jedno balenie obsahuje 90g prípravku. Ak dodržíte správne dávkovanie (1-2 čajové lyžičky denne), tak vám toto balenie vydrží na 30 dní a jeden deň užívania vás bude stáť iba 63 centov, a to už stojí za uváženie. Vzhľadom na široké spektrum účinkov je cena 0,63€ za jeden deň užívania prijateľná.
Blendea je naozaj skvelý výrobok, avšak má jednu menšiu nevýhodu. Neodporúča sa tehotným a dojčiacím ženám.
Dávajte si pozor, aby ste obsah výrobku ihneď poriadne premiešali, aby sa neusadil na dne pohára. Taktiež nezabudnite na to, že nesmiete brať vyššie dávky, než je odporúčané. Mohli by vás potrápiť bolesti brucha.
Zloženie:  BIO mladá pšenica (30%) – prispieva k hojeniu rán a pomáha pri chudnutí, BIO zelený jačmeň (30%) – superpotravina plná vitamínov a minerálov, BIO spirulina (20%) – pomáha črevnej mikroflóre a imunitnému systému, BIO chlorella (15%) – prispieva k celkovej detoxikácii a je skvelým zdrojom energie, BIO mäta (5%).

Okrem recenzie vám prinášam aj odkaz na skvelé animované a originálne video o výrobku Blendea. 😇

POZNÁTE RASTLINY SPIRULINA A CHLORELLA? 😊