Každý deň máme šancu mať lepší život, ale buďme k sebe úprimní. Kto by za jeden deň stihol všetko, čo potrebuje? Preto som pre vás pripravila článok, čo treba urobiť aspoň každý rok. Za 365 dní toho predsa len stihnete viac, ako za 24 hodín.

Tento článok som pripravila prevažne pre fanúšičky módy. Je o tom, čo treba urobiť v našom „módnom“ svete. Každý rok by ste si mali objasniť pár základných pravidiel, pretože nový rok – nová šanca
UPRATUJTE SI ŠATNÍK
Nie je žiadnou novinkou, že keď máte poriadok vo veciach, tak máte aj poriadok v mysli
V šatníku je naozaj potrebný poriadok, inak vynosíte iba 30% z jeho obsahu, to je škoda však? Treba začať tým, že vyhádžete všetko zo svojho šatníka von. Našli ste tam sveter po prababičke a nikdy si ho neoblečiete, no je to spomienka? Tak si ho uložte niekde inde a nie do šatníku. Sú tam veci, ktoré vám sú malé? Bez ľútosti ich vyhoďte. Viete predsa veľmi dobre, že si ich aj tak nikdy neoblečiete.

VYHOĎTE LÍČIDLÁ
Samozrejme nemám na mysli všetky vaše líčidla. Mám na mysli tie, ktoré zmenili farbu, vôňu, konzistenciu a podobne. Maskara vám vydrží minimálne 3 mesiace, maximálne 6 mesiacov. Tiene na oči v poriadku vydržia aj dva roky, no naozaj dbajte na všelijaké zmeny v nich. Taktiež vám môžu poškodiť oči. Lesk na pery vám vydrží v poriadku rok, sledujte si však jeho hustotu. Pri každom líčidle si strážte dátum spotreby
DOPLŇTE ZÁSOBY BASIC TRIČIEK
Obyčajné čierne, sivé, biele a tmavo modré. Sú to základné farby do vášho šatníka a určite by vám tam nemali chýbať. Poriaďte si tieto základné tričká a vyhrajte sa so spodkami (rifle, legíny, sukne a pod.). Tieto farby sa dajú skvelo kombinovať a môžte si ich kúpiť viac, pretože štýlov je nespočetné množstvo. 

ZBAVTE SVOJE SVETRE ŽMOLKOV
Teda hlavne tie, ktoré ešte plánujete nosiť. Na zbavenie sa žmolkov vám pomôže samozrejme odžmolkovač, ktorý zoženiete v takmer každom obchode. Poprípade je tu ešte stále možnosť zakúpiť si ho cez internet. Viditeľné žmolky nie sú na svetroch naozaj nič príjemné. 
VYPERTE VŠETKY PUNČOCHÁČE 
K tomuto sa vzťahujú aj silónové ponožky a podobné veci. U týchto vecí väčšinou máte dojem, že ich netreba prať. Opak je však pravdou. Nosíte ich celý rok a pritom ich stále dáte do zásuvky s čistými ponožkami a pod.? Silónové ponožky (silónky) odporúčam prať v rukách, pančuchy môžte dať v poriadku aj do práčky.

VYPERTE VŠETKY ŠTETCE
Jedná sa o tie kozmetické samozrejme. Tie čo už púšťajú štetinky alebo sa naozaj doslova rozpadajú vymeňte za nové a kvalitné. Ani kozmetické štetce vám nevydržia celý život. Ak náhodou neviete, aké štetce používať, napíšem vám tie základné: Hustý štetec na nanášanie púdru. Stredný štetec na nanášanie farby na lícne kosti. Malý štetec na nanášanie očných tieňov a menší štetec, ktorý ma rovné zakončenie je na nanášanie rúžu.