Nie, naozaj tento článok nebude o tom, čo potrebujú častejšie robiť. Bude o tom, čo od nás potrebujú častejšie počuť. Muži potrebujú mať pri sebe ženu, ktorá za to stojí, a ktorá im dá najavo, že skutočne k sebe patria – bez ohľadu na to, ako dlho sú spolu. A to vieme dať najavo aj celkom obyčajnými vetami, ktoré si ani neuvedomujeme, že hovoríme..

Prosím a ďakujem. 
Totálna alfa – omega snáď každého vzťahu. Od mala nás učia, že toto sú „čarovné“ slovíčka. No ony nimi vskutku sú. Nedovoľte, aby z vášho vzťahu zmizli práve tieto slovíčka. Ak z neho zmiznú ony, zmizne z neho aj vzájomná úcta. Nikdy nesmieme jeden druhého brať ako samozrejmosť, lebo situácia sa môže veľmi rýchlo zmeniť.

Dnes ti to pristane. 
Komu by sa nepáčila takáto lichôtka, však? Tak ako sa to páči nám ženám, tak sa to páči aj opačnému pohlaviu. Potrebujú totiž vedieť to, že sa nám skutočne páčia, aký majú skvelý účes, ako oceňujeme ich tréningy a pod.

Milujem ťa.
Staré známe. Netreba však tieto slová používať automaticky, avšak ani nie pričasto. Každý muž potrebuje pravidelne počuť, že je milovaný a že si ho jeho partnerka váži, že vždy bude na jeho strane.

Je pre mňa dôležité, čo vravíš. 
Tiež ste rady, keď vás niekto počúva, tak počúvajte aj vy svojho partnera. Taktiež vnímajte jeho pocity, podnety a naslúchajte mu. I keď mu to nepriamo dávame najavo tým, že sa s ním rozprávate o mnoho záležitostiach, predsa len muži potrebujú veci počuť priamo.

Už sa na teba veľmi teším.
Odišiel preč na určitú dobu a vám sa samozrejme cnie. Napíšte mu to. Ocení, ako o neho prejavujte záujem. Je jedno či ste od seba päťsto metrov, alebo tisíc kilometrov, dajme mu vedieť, že vám chýba, že sa veľmi tešíte na čas, keď budeme spolu, že na neho myslíme po celý deň…

Mrzí ma to, spravila som chybu. 
Áno, je síce ťažké priznať si chybu, ale ak ste naozaj na vine, jednoducho si ju priznajte. Nie je to vôbec žiadne ponižovanie, ako to berú mnohé ženy. Znamená to, že si vieme priznať svoju chybu a mrzí nás to.
Som veľmi rada, že sme spolu. 
Povedzte mu, že ste šťastná, že ste jeho ženou. Potom bude určite šťastný aj on. Dajte si niekedy pauzu od tohoto rušného sveta a zaspomínajte si na všetky vaše spomienky, prezerajte si fotky a nezabudnite podotknúť, že ste najšťastnejšou ženou práve vďaka nemu.