Dva týždne dozadu som vás zoznámila s darčekovými kazetami pre ženy. Dnes vás zoznámim s darčekovými kazetami pre mužov. Opäť vám ukážem tri darčekové kazety, každú s iným typom kozmetiky, ktoré aktuálne nepresahujú sumu 25€. Všetky darčekové kazety nájdete na stránke Elnino. Prebiehajú u nich zľavy, majú široký výber sortimentu a pokiaľ svoj nákup stihnete do 19.12., doručia vám ho do Vianoc. Pokiaľ si zvolíte doručenie GLS kuriérom, máte čas až do 20.12., avšak len do 11tej hodiny. Hurá na nákup vianočných darčekov pre všetkých, ktorí si odkladali výber na poslednú chvíľku.

DARČEKOVÉ KAZETY PRE MUŽOV DO 25€

Darčeková kazeta sprchovacej kozmetiky

Britská rodinná firma Baylis & Harding je priekopníčkou originálnych obalov a prvotriednej kozmetiky. Na trhu pôsobí viac ako 50 rokov a zaoberá sa najmä očarujúcimi vôňami a ich netradičnými kombináciami. Obdarovaný sa vďaka tomu môže tešiť na príjemný čuchový pôžitok. V darčekovej kazete Men’s shower kit sú tri produkty sprchovacej kozmetiky, a to šampón na vlasy, sprchovací gél a výrobok 2v1 (šampón a sprcháč v jednom). Všetky so sviežou vôňou konope a bergamotu. Vôňa bergamotu je podobná vôni limetky, svieža slasť. Kozmetika Baylis & Harding je hypoalergénna, netestovaná na zvieratách a bez obsahu parabénov. Značku podporuje aj organizácia PETA. Môžem zaručiť, že darčekovou kazetou Men’s shower kit vykúzlite obdarovanému nielen úsmev na tvári, ale aj potešenie čuchových zmyslov počas sprchovania.

Aktuálna cena na Elnino.sk: 15,37€. Bežná cena: 20€.

Darčeková kazeta sprchovacej kozmetiky

Darčeková kazeta s toaletnou vôňou

Milovníkov luxusnejších darčekov pravdepodobne potešíte vôňou, ktorá je blízka obdarovanému. Pri darovaní kaziet s vôňami dbajte na to, aby sa obdarovanému vôňa páčila. Výhodou je, ak vám sám prezradí, aké vône sa mu páčia. Zistiť to však viete aj samé, pokiaľ sa rozhodnete voňavku darovať partnerovi alebo otcovi. Ovoňajte vône, ktoré doma má a ktoré často používa. Nájdite si na internete ich zloženie a máte takmer vyhraté. Zväčša to funguje, takto som kupovala voňavku už viackrát. Kupujte to, čo sa bude páčiť obdarovanému, nie vám. Môže sa nám niekedy zdať, že tá či oná vôňa „smrdí“ alebo nám skrátka nie je po chuti, no pre druhého môže byť obľúbencom. Mužským milovníkom sladších vôní definitívne odporúčam GUESS Seductive Homme Red. Vôňa je ambrovo – vanilková, sladkastá, kvetinová. V srdci vône cítiť aj svieži kumkvat. V darčekovej kazete je 100ml toaletnej vody a 15ml „kabelková“ veľkosť voňavky. Hodí sa do auta, či tašky, kde ju muž bude mať vždy po ruke.

Aktuálna cena na Elnino.sk: 24,40€. Bežná cena: 34€.

Darčeková kazeta s toaletnou vôňou

Darčeková kazeta holiacej kozmetiky

Posledná darčeková kazeta sa bude páčiť mužom, ktorí dbajú na vzhľad svojej brady a majú husté, silné fúzy. Talianská značka Proraso ponúka darčekovú kazetu s krémom na holenie a balzamom po holení, využívanými v rôznych barber shopoch po celej Európe. Cenovo dostupná darčeková kazeta ohúri a platí pri nej staré známe: „za málo peňazí, veľa muziky“. Proraso je na trhu už od roku 1948, čím je najstaršou a najznámejšou talianskou značkou holiacej kozmetiky. Všetky holiace produkty značky Proraso sú prírodné, preverené rokmi tradície a netestované na zvieratách.

Aktuálna cena na Elnino.sk: 10,57€. Bežná cena: 11,53€.

Darčeková kazeta holiacej kozmetiky

Ktorá darčeková kazeta vás najviac zaujala?