Pripravila som si pre vás dnes takých desať faktov (informácií), čo ste možno nevedeli o prevádzke McDonald’s. Snáď tu nájdete niečo, čo ste naozaj ešte nevedeli. Nuž, táto prevádzka skrýva aj veľa čiernych zákutí. Nebudem ju tu ale zočierňovať a poďme na tie samotné fakty.

1. Pôvodne predával parky v rohlíku a nie hamburgery.

2. Aspoň 1 z 8 Američanov bol zamestnaný v McDonald’s. Keď si to tak vezmeme, je to naozaj dosť. Je teda vidieť, že McDonald’s naozaj potrebuje veľa zamestnancov.

3. Približne 87 000 ľudí žiadalo aby im pridali vegetariánske burgre do ich ponuky. Môžte si už sami domyslieť, že sa tak ale nestalo.

4. Je to najväčší distribútor hračiek. Poznáte predsa detské menu, kde je človek plný očakávania aká hračka na neho vykukne.

5. Hranolky obsahujú 17 ingrediencií. Zaskočilo by vás, ak by som vám povedala, že to okolo zemiakov ani neprešlo?

6. V Nemecku si môžete kúpiť v McDonald’s pivo. Nemci teda vedia, ako zarobiť ešte viac na už rozbehnutom biznise.

7. V Kolumbii si naopak môžete zakúpiť ananásové/oreo Mc Flurry. Toto je mňamka, hurá do Kolumbie!☺

8. Denne „nakŕmi“ 68 miliónov ľudí. Slovo nakŕmi je v úvodzovkách preto, lebo v skutočnosti vás to vôbec nenakŕmi, aj keď máte pocit sýtosti.

9. McDonald’s nie je ten podnik, ktorý má najviac pobočiek na svete. Je to Subway.

10. Za 1 sekundu predá viac ako 75 hamburgerov. Povedala by som, že je to úplne šialené. Koľko asi stotisícok hamburgerov sa predalo, kým som písala tento článok?

To by bolo odomňa na dnes všetko. Dúfam, že som vás niektorými informáciami prekvapila a že si z tohoto článku možno aj niečo vezmete. ☺