Dlhé dni a stúpajúcu teplotu vystriedalo premenlivé počasie, ktoré je náročné predpovedať. Stále je však v našich končinách leto – jedno z najobľúbenejších ročných období mnohých ľudí. Žiariace slnko, číra voda a škála rôznych plaviek dávajú letu pocit, ktorý v nás vzbudzuje radosť. Lákavé svetlo a teplo povzbudzujú túžbu vyjsť von a vychutnať si jednoduché potešenia života. Leto je obdobím tvorby spomienok, ktoré sa v našich srdciach držia aj dlho po tom, ako sa ročné obdobie stratí. Vo svete, ktorý sa často hýbe príliš rýchlo, nás leto žiada, aby sme spomalili, aby sme si vychutnávali život a oslavovali krásu, ktorá nás obklopuje. Je to čas na radosť zo slnka, vody a plaviek – triumfálnu trojicu leta. Stredobodom leta sú najmä plavky – kus odevu do vody, ktorý prekračuje funkcionalitu a stáva sa vyjadrením individuality. Či už ide o klasický jednodielny kúsok alebo trendy bikini, plavky nám umožňujú vyjadriť sa. Vyjadrite sa aj vy spoločne s plavkami z Astratexu.

SLNKO, VODA A PLAVKY

Slnko

Keď je reč o lete, vode a plavkách, netreba zabúdať ani na ochranu pred slnkom. Predtým než vyjdete von a budete si užívať slnečné lúče, nezabudnite dať vašej pokožke dostatočnú ochranu a starostlivosť pomocou prípravkov s ochranným faktorom minimálne na úrovni 30, slnečnými okuliarmi a šiltovkami, či klobúkmi. Keď prichádza rad na dopĺňanie letného outfitu, dámske klobúky sú prvou voľbou. Štýlový dámsky klobúk však nie je len módnym doplnkom. Chráni tvár, krk a dokonca aj ramená pred škodlivými ultrafialovými (UV) lúčmi slnka. UV lúče môžu spôsobiť predčasné starnutie, spálenie pokožky a zvýšiť riziko rakoviny kože. Krása dámskych klobúkov spočíva v tom, že bez námahy zdokonaľujú akýkoľvek outfit. Ku plavkám, počas leta a na pláž volím vždy slamený klobúk. Aby mi slamený klobúk vydržal celé leto, kľúčová je pre mňa jeho správna údržba. Pri slamených klobúkoch je potrebné vyhnúť sa nadmernej vlhkosti a jemne ho čistiť podľa pokynov výrobcu. Pravidelne odstraňovať nečistoty a prach a skladovať ho na chladnom a suchom mieste, aby sme zabránili akémukoľvek deformovaniu tvaru. So správnou starostlivosťou bude klobúk bezpečným spoločníkom nielen na jedno leto.

Slnko

Voda & Plavky

Jednodielne plavky obstáli v skúške času a stále si udržiavajú svoj pôvab a eleganciu. Zatiaľčo bikiny môžu prichádzať a odchádzať s meniacimi sa trendmi, jednodielne plavky zostávajú pevnou voľbou pre ženy, ktoré hľadajú pohodlie, nadčasovosť a štýlovú eleganciu. Jedným z pozitív jednodielnych plaviek je ich schopnosť prispôsobiť sa akémukoľvek typu postavy. Či už dávate prednosť retro plavkám alebo hlbokému výstrihu, jednodielne plavky ponúkajú mnoho variácií, ktoré postavám lichotia. Ďalším plusom jednodielnych plaviek je fakt, že sa nemusíte obávať, či vám neskĺznu nohavičky alebo sa nerozviaže podprsenka.

Plavky Astratex

Štýlové jednodielne plavky môžu slúžiť aj ako body, ktoré sa môžu kombinovať so sukňami, šortkami alebo priesvitnými šatami. Táto všestrannosť uľahčuje balenie na dovolenku nejednej žene. S nadčasovou eleganciou, všestrannosťou a praktickosťou, oslovujú jednodielne plavky ženy, ktoré hľadajú pohodlie, sebavedomie a štýl. Či už sú zdobené výrezmi, jemnou krajkou alebo odvážnym asymetrickým dizajnom, jednodielne plavky podporujú moderné prvky, pričom si zachovávajú svoj klasický pôvab.

Plavky Astratex

Boli ste počas tohto leta pri mori?