Trápia ťa kruhy pod očami? Popraskané žilky či náznaky vrások? Je úplne jedno či máš pokožku suchú, zmiešanú alebo mastnú. Každá sa potrebuje napiť! Pitie vody je najlepším prostriedkom na peknú a napnutú pokožku. A preto dodržiavať pitný režim je kľúčové pre tvoju krásu a zdravie.

Ako škodí nedostatok vody mojej pleti?

Pleť, ktorej chýba voda je unavená, bez prirodzeného jasu a miestami sa začne aj šúpať. Pokožka stráca svoj odtieň alebo sa sfarbuje mierne do siva. Je na pohľad staršia a stráca prirodzenú rovnováhu.


Čím je pleť staršia, tým viac vody potrebuje, pretože už stráca svoju elasticitu. S narastajúcim vekom, preto netreba zabúdať aj na používanie kozmetických prípravkov. Zbytočne svoju pleť nezaťažuj chemikáliami. Dopraj jej dostatok vody zvnútra a zvonka kvalitnú kozmetiku. Najlepšie bude, ak siahneš po kozmetike s prírodným zložením.

Žena so zeleným tričkom pije vodu z pohára

Ako mi pravidelné pitie vody pomôže?

Voda je nielen pre našu pleť, ale aj pre naše telo hotovou esenciou. Prenáša výživové látky v krvi, stará sa o látkovú výmenu a vyplavuje škodlivé odbúrané látky z tela. Voda napĺňa zdroje vlhkosti kože, zlepšuje jej prekrvenie a elasticitu. Tiež jej dodáva čerstvý a zdravý výzor.
Vypite denne 2 až dva a pol litra vody – ak je teplo a pri športových výkonoch ideálne ešte viac.
Týmto článkom som vám chcela vnuknúť najmä pitný režim. Ako vždy, telo sa vám odvďačí. 😊