Milovníčky parfumov, toaletných vôd a kozmetiky, mám pre vás špeciálny tip na nákup bez výčitiek. Na stránke elnino.sk (aj na elnino.cz) práve prebiehajú parádne zľavy vďaka ktorým si môžete doplniť svoje obľúbené produkty za lepšiu cenu alebo vyskúšať niečo nové bez výčitiek a za menej peňazí. Elnino práve teraz ponúka mnoho produktov za dostupné a prijateľné ceny. Nemusíte tak hľadať zľavy po celom internete, či čakať na špeciálne príležitosti. Nezabudnite sa o dnešný špeciálny akciový tip podeliť aj so svojimi kamarátkami, či rodinou, aby aj oni mohli ušetriť. Krása totiž nejde ruka v ruke s vysokými cenami, čo dokazujú akciové produkty na Elnino. Ja som si v zľavách vybrala tri výrobky, pričom všetky boli vo viac ako 50% zľave. Odporúčam nakupovať v zľavách najmä výrobky, ktoré majú bežne vyššiu cenu, a tak uvidíte cenový rozdiel pred zľavou a po zľave najväčšmi.

Akciové výrobky zo stránky Elnino

Parfumované a toaletné vody

Nejedna z nás sa rada poteší luxusnou a sofistikovanou vôňou. Len tak. Nemusí na to byť špeciálna príležitosť, ako narodeniny či meniny. Mnohé už poznáme, aké vône nám svedčia a v ktorých sa cítime sebaisto. Rovnako mám aj ja svoj obľúbený parfum. Je od značky Coach – Coach dreams. Je to vôňa, ktorá ma aktuálne sprevádza už dva roky a stala sa pre mňa ikonickou. Naďalej však rada skúšam aj iné parfumy, najčastejšie kvetinové. Naposledy som vyskúšala kvetinovo – ovocnú vôňu s orgovánom, Lanvin – Éclat D´Arpege. A môžete ju vyskúšať smelo aj vy bez toho, aby ste zruinovali svoj rozpočet. Bežne sa jej cenovka pohybuje okolo 50€, no aktuálne je na Elnino.sk dostupná za 15€ (skvelá zľava!). Okrem nej je v neuveriteľnej zľave mnoho ďalších parfumov a toaletných vôd. Aby som ale nadviazala na vôňu, ktorú som našla vo výbornej zľave – Lanvin Éclat D’Arpege je vôňa, ktorá zachytáva podstatu nadčasovej elegancie a ženskosti. Tento parfum bol uvedený na trh ikonickým francúzskym módnym domom Lanvin a stal sa obľúbenou voľbou pre ženy, ktoré ocenia kvalitu. Vôňa je jemná a pôsobivá. Hlavné tóny patria citrónom zo Sicílie a listom orgovánu, ktoré následne prechádzajú do srdca tvoreného z kvetu vistérie, zeleného čaju a pivónie. Základ z cédrového dreva a pižma dodáva vôni hĺbku. Lanvin Éclat D’Arpege je vôňa, ktorá vyžaruje eleganciu a nikdy nevyjde z módy. Nech idete na formálnu udalosť alebo sa len chcete cítiť skvelo v bežný deň, Éclat D’Arpege je ideálnou voľbou. Pripravte sa však na komplimenty a otázky ohľadom okúzľujúceho parfumu.

Elnino - parfumovaná voda Lanvin

Pleťová a telová kozmetika

Najväčšie a najlepšie zľavy sú momentálne na parfumy a toaletné vody, avšak oplatí sa pozrieť aj sekciu zliav pleťovej a telovej kozmetiky. V zľavách som našla pleťový píling od Payot (54% zľava – aktuálne za 15€) a Bi – Oil všestranný olej na pokožku (55% zľava – aktuálne za 9€). Opäť podotýkam, v zľavách sa nachádza aj mnoho iných výrobkov, stačí sa nimi prelúskať a nájsť si to pravé orechové pre seba. Ako som spomínala, ja som v zľave našla pleťový píling značky Payot, rad Les Démaquillantes Gommage Douceur Framboise. Kozmetika Payot je vo všeobecnosti o niečo drahšia ako väčšina ostatných značiek, a tak ma cena pleťového pílingu potešila. Píling s extraktmi z malín dal zbohom mojej unavenej pleti a odstránil nečistoty a odumreté bunky, čím pomohol prinavráteniu žiarivosti mojej pleti. Okrem toho, že má sladkastú vôňu malín, ktorú som si zamilovala od prvého momentu, je vhodný aj pre všetky typy pleti (vrátane citlivej pleti). Posledným zľavneným produktom je Bi – Oil, aktuálne azda najznámejší olej na pokožku. Pomáha chrániť pleť pred suchosťou a dehydratáciou, zjednocuje jej odtieň a pomáha znižovať viditeľnosť nových aj starých jaziev. Rovnako pomáha znižovať viditeľnosť existujúcich strií. Rýchlo sa vstrebáva a zanecháva úplne jemnú pokožku. Doposiaľ som na neho nečítala ani jednu negatívnu reakciu, a tak som ho chcela vyskúšať. Aktuálne ho môžete vyskúšať aj vy za bezkonkurenčnú cenu.

Elnino - pleťová a telová kozmetika

Čo najradšej nakupujete v zľavách na internete?