Ahojte!
Spomínate si na slovenskú značku Ťuli a Ťuli, ktorú som vám už minule predstavovala? Dnes mám od nich znovu ďalšie dva výrobky, ktoré som mala možnosť otestovať. Balzamy na pery. Nie však hocijaké. Sú to balzamy na pery, ktoré sú v sklenených obaloch, nádhera. Značka Ťuli a Ťuli sa mi práve vďaka ich skleneným obalom veľmi páči a očarila ma ich prístupom k prírode. Balzamy na pery, ktoré vám dnes predstavím, vôbec nezaťažujú prírodu, ani vaše zdravie.

Balzamy som si vybrala vo vôni kávy a v spojení vône škorice a mandle. Pre milovníkov kávy je prírodný balzam s vôňou kávy skutočne trefa do čierneho. Už po pričuchnutí budete cítiť omamnú kávovú vôňu.
Pre ľudí, ktorí kávovej vône neholdujú, tu je prírodný balzam s vôňou škorice a mandle. Škorica je samozrejme veľmi výrazná svojou vôňou, a tak prebíja mandľu. V spojení sú však vône okúzlujúce a pripomínajú vám vianočné chvíle, kedy ste schovaní pod dekou s teplým, škoricovým čajíkom.
Balzamy majú jemne – žltú farbu a tuhú konzistenciu. Natierajú sa klasicky prstom, avšak nezabudnite si vždy pred každým natieraním pier umyť ruky, aby ste nezaniesli baktérie do samotného výrobku, ale najmä aj na vaše pery. Čo sa týka výdrže, jedno balenie vám vydrží približne vyše mesiaca, čo je výborná výdrž. Na perách je rovnako efekt dlhodobý, stačí si pretrieť pery 3x denne.
 
Zloženie balzamu s vôňou kávy: organický panenský mandľový olej lisovaný za studena, BIO včelí vosk, 100% prírodná silica káva
Zloženie balzamu s vôňou škorica – mandľa:  organický panenský mandľový olej lisovaný za studena, BIO včelí vosk, 100% prírodná silica škorica
Oba výrobky sú vhodné pre vegetariánov a nie sú testované na zvieratách.

Používate klasické balzamy na pery alebo dávate prednosť ekologickejšej variante? 😊