Ahojte!
Už nejakú dobu je na trhu značka Mark Scrub, ktorá začala predajom kávovch pílingov na telo, okolo ktorých bol jeden čas veľký boom. Fotili sa s ním aj známe osobnosti a celkovo bol výrobkom, ktorý chcelo mnoho ľudí vyskúšať. Mne sa do rúk dostal cukrový peeling na tvár s morskou soľou a výťažkom zo zeleného čaju, z ktorého som mala veľkú radosť. Kávové pílingy totiž skúšali už mnohí, avšak cukrový peeling sa radí medzi novší sortiment. Bola som naň veľmi zvedavá.

Testovanie som si skutočne užívala, cítila som sa veľmi príjemne a pleť bola úplne zrelaxovaná, oddýchnutá a vyživená. Píling som používala počas sprchovania, kedy sa vám pleť čiastočne naparí vďaka teplu, a tak sa otvoria aj vaše póry. Naniesla som si píling, ktorý musel chvíľu pôsobiť a po umytí som bola očarená, no i mierne prekvapená. Nezľaknite sa, bola som milo prekvapená.
Moja pleť bola úplne, skutočne úplne jemná a zmizli mi aj niektoré vyrážky. Čo som však ocenila najviac bol fakt, že po umytí bola pleť trošku mastná, akoby po použití krému. Nehovoriac o tom, ako bola nádherne prevoňaná. Bolo z nej cítiť vôňu zeleného čaju.
Spočiatku som úprimne nerozumela všetkým tým pozitívnym reakciám, ktoré som čítala o Mark Scrub. Myslela som si, že neexistuje značka, ktorá by mohla vyrábať úplne dokonalé pílingy, no mýlila som sa. Píling na pleť od zn. Mark Scrub bol tým najlepším pílingom, ktorý sa mojej pleti dožičil.
Používať by sa mal 2x do týždňa, avšak osobne ho používam aj 3-4x, jeho vône a účinkov sa neviem nabažiť.
Medzi účinné zložky v pílingu na pleť patrí napríklad mandľový olej, ktorý regeneruje a upokojuje pokožku. Ďalej to je zelený čaj, ktorý ako iste viete, je bohatý na antioxidanty a vitamíny. V neposlednom rade ide o nimbovník, ktorý má protivírusové a protizápalové účinky. Celkovo má produkt veľmi silné hydratačné účinky, ktoré sú reálne zaznamenateľné po prvom použití.
Zloženie:sacharóza, mandľový olej, morská soľ, ovsený prášok, prášok zo zeleného čaju, ryžový prášok, neemový prášok, voda, glycerín, extrakt zo zeleného čaju, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, kyselina citrónová, esenciálny olej z kôry mandarínky, esenciálny olej z citrónovej trávy, d-Limonene
Výrobok je vhodný aj pre vegánov a nie je testovaný na zvieratách.
Oslovila vás značka Mark Scrub? 😊