Ahojte!
Jeseň a zima rovná sa krém na ruky, zn. vždy pri sebe. Suché ruky sú v období jesene a zimy problémom mnohých žien. Minimálne tých v mojom okolí, a tých je skutočne dosť. Ženy by obzvlášť mali dbať na hydratáciu a starostlivosť o ruky, nakoľko ako sa vraví – ruky sú vizitkou ženy. Osobne krémy na ruky využívam denne, nenávidím pocit suchých rúk. Mám rada, keď sú moje ruky nakrémované, hydratované a ešte ku tomu všetkému aj voňavé. Ruky si natieram niekoľkokrát denne, a aj to je dôvod, prečo som sa dnes rozhodla napísať vám o dvoch krémoch na ruky, ktoré aktuálne využívam.

LEVANDUĽOVÝ KRÉM S BIO BAMBUCKÝM MASLOM
Ako prvý krém na ruky som zámerne vybrala levanduľový krém. Paradoxne, vôňu levandule som nikdy nemala príliš v láske, no posledný rok som si ju akosi obľúbila. Navyše v tomto prípade je vôňa úplne jemná, decentná a nevtieravá. Krém sa veľmi rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film.
Často si krém hodím aj do kabelky a následne ho používam napríklad v škole alebo v práci. 75ml balenie sa skvelo hodí do kabelky, nakoľko nie je príliš veľké a určite sa vám tam vojde.
Čo mňa osobne však najviac teší je fakt, že oba výrobky sú certifikované českým certifikátom CPK – certifikovaná prírodná kozmetika. Navyše obe sú v bio kvalite.

OVSENÝ KRÉM S BIO BAMBUCKÝM MASLOM
Druhý výrobok, ktorý som testovala, je ovsený krém. Rovnako ako pri levanduľovom, aj ovsený sa vám vojde do kabelky, nakoľko má rovnako veľké balenie, a to 75ml.
Narozdiel od levanduľového mi však ovsený sadol o čosi menej. Príde mi trochu mastnejší, a tak je skôr vhodnejší skutočne na zimné obdobie, nie na jesenné. Vôňa je slabučká, rozhodne neurazí.
Ovsený krém môžete v pokoji zvoliť aj ako darček, a to nielen pre ženu, ale aj pre muža.
Obal výrobku je rovnaký ako pri levanduľovom kréme, jednoduchý. Páči sa mi, že na obale sa nachádza nad názvom značky list a podľa farby je označená aj vôňa produktu, napríklad ovsený má žltú farbu, zatiaľčo levanduľový fialovú. Veľmi jednoduchý, no pekný dizajn.
Používate krémy na ruky? 😊