Ahojte!
Nedávno som pri „potuľkách“ internetom narazila na zaujímavý a veľmi milý e-shop s názvom Čosi handmade. Hneď ma zaujal, a to nielen svojimi krásnymi výrobkami, ale aj krásnymi, jednoduchými fotkami. Vravím si: „Wow, tento e-shop by som rada mala na svojom blogu.“ A tak som o pár dní neskôr e-shop oslovila s ponukou spolupráce, nakoľko ma skutočne zaujal. S veľkou radosťou som si neskôr našla v schránke e-mail, že pani Ivana, majiteľka e-shopu, má záujem o spoluprácu. Čo bolo ďalej? Mala som si vybrať, čo sa mi z ponuky páči. Mne sa páčilo takmer všetko, no chcela som si vybrať najmä niečo, čo bude aj užitočné. Vybrala som si originálne tričko a plátenú tašku, moju milovanú.

Ako inak by som lepšie ukázala produkty, než na sebe? Často sa síce outfity na mojom blogu nenachádzajú, no skutočne by som ich fotila rada. Mám však v sebe akýsi hlas, ktorý mi nedá pokoja a stále mi prízvukuje, aká som nefotogenická. Každopádne, moja (ne)fotogenickosť môže ísť  bokom, pretože mám oblečené to, v čom sa cítim naozaj dobre. Čo tam po tom, že vyzerám z každého uhlu zvláštne. Hlavne som si chcela fotenie užiť a vystaviť na obdiv moje nové kúsky.
Prvým novým kúskom je biela plátenka s Čičmanským vzorom. Typická, jednoduchá a slovenská. Čičmanský vzor sa mne osobne veľmi páči, nakoľko je to „naše“ a pravdepodobne ani neexistujú krajšie vzory, ako tie naše čičmanské, ľudové. Plátenka vznikla pod značkou Ivitko, ktorej vlastníčkou je samotná pani majiteľka e-shopu. Všetky veci tvorí s láskou, chuťou a cieľom urobiť svet trochu krajším.
Plátené tašky sú momentálne veľmi trendy a môžete ich nosiť nielen na nákup, ale aj klasicky ku svojmu outfitu. Zmestí sa vám do nej kopec vecí a navyše je štýlová. O tom, že vziať ju na nákup je to najlepšie rozhodnutie, ani niet pochýb. Redukcia plastových igelitiek sa môže začať.
Tričko s originálnym nápisom mi padlo do oka hneď po plátenke. Už dlhšie sondujem podobné tričká, ktoré majú originálne nápisy. Páči sa mi, že sa vyrábajú tričká so slovenskými nápismi, nakoľko dnes už takmer všade prevažujú len tie anglické. Naša slovenčina je však krásna a na tričku mám nádherný nápis: „Som ľúbe(z)ná deva“ s ešte krajšou ozdobou okolo nápisu. Zamilovala som sa.
Čo viac, tričko je vyrobené z čistej bavlny, žiaden polyster, či polyamid v ňom nehľadajte. Skutočne kvalitné, a hlavne nepresvitavé tričko s elegantným výstrihom v tvare písmena V.
Produkt je vyrobený značkou Tvoriť a ľúbiť, ktorá je veľmi kreatívna a nápaditá.

Okuliare: Vietnamci
Tričko: Tvoriť a ľúbiť
Džínsová bunda: Vinted
Sukňa: Dar
Topánky: DC
Plátenka: Ivitko

Páči sa vám originálne tričko a plátenka? 😇