Ahojte!

Ak mám na blogu milovníkov značky Lush, určite si momentálne viete predstaviť ako krásne voňajú produkty na fotke. Možno ich síce nepoznáte, avšak ak poznáte Lush určite viete, že je známy svojimi nádhernými vôňami, ktoré si získajú každého. Mňa si tentokrát úplne získali tri produkty, ktoré som nazvala parádnym triom. Nie však pre nič za nič. Dva z nich sú povinnou výbavou pre všetkých – mydlo na telo a šampúch na vlasy. A čo ten tretí? Nazvala by som ho „prvá pomoc pre vlasy“ – suchý šampón.


ŠAMPÚCH NA VLASY – MONTALBANO

Krásna citrusová vôňa ma na šampúchu Montalbano oslovila hneď ako som ho vybrala z balíka. Skutočne prenikavá vôňa citrusov, ktorá vás nabudí a privedie vás na iné myšlienky. Fantázia.
Penivosť šampuchu je výborná, hneď pri prechádzaní po vlasoch začína skutočne bohato peniť a „vypúšťať“ zo seba nádhernú vôňu. Zvykla som si umývať vlasy každý druhý deň, avšak momentálne mi úplne v poriadku vydržia aj tri dni, čo veľmi oceňujem. Navyše je jeho citrusová vôňa natoľko univerzálna, že určite neurazí ani chlapa. Môžete šampúch využiť ako perfektný ekologický darček.
A viete, čo je úplne najlepšie? Šampúch príde úplne bez obalu. Doslova nahý. Môžete si však ku nemu kúpiť šikovný plechový obal, vďaka ktorému môžete šampúch so sebou vziať úplne kamkoľvek.
Mnoho ľudí sa sťažovalo, že šampúch sa veľmi ťažko z plechovky vyberá, avšak stačí mierne buchnúť zospodu po plechovke a šampúch vám vypadne priamo do ruky, žiadna veda, len skvelá vychytávka.

Výrobok je vhodný aj pre vegánov a nie je testovaný na zvieratách.

Zloženie: sodium lauryl sulfát, zelené olivy, silica zo sicílskych citrónov, čerstvá citrónová šťava, čerstvá citrónová kôra, praskavý prášok, citrónová kôra, plátok citrónu, rozmarínová silica, citral, geraniol, limonene, parfum, extrakt z gardénie

SUCHÝ ŠAMPÓN – NO DROUGHT 

Čo vás zachráni v prípade, že ste skutočne natoľko vyťažená, prípadne vyčerpaná, že si jednoducho nestíhate umyť vlasy a máte na nich niečo typu „môžeš na mne v pokoji vyprážať rezne?“. Určite to každá z nás pozná, stalo sa to už všetkým, za to dám ruku do ohňa. Občas skutočne nestíhate, a čo je ešte horšie, keď máte dôležité stretnutie. Áno, stáva sa to. V takom prípade vám skvelo pomôže suchý šampón, ktorý bude vašim skvelým pomocníkom. Nezľaknite sa však pri jeho aplikácií, pretože pravdepodobne budete mať pocit, že máte na hlave púder. Stačí si však suchý šampón pekne votrieť do vlasov a voualá, po mastných vlasoch ani stopa. Síce nie som zástankyňa suchých šampónov, avšak No drought je priam božský a nemám najmenší problém s jeho používaním. Zbohom chemické prostriedky typu suchý šampón, teraz je tu skutočne prírodný pomocník. Čo viac si priať? Príroda je príroda.

Výrobok je vhodný aj pre vegánov a nie je testovaný na zvieratách.

Zloženie: kukuričná múka, uhličitan horečnatý, mastek, grapefruitová silica, limetková silica, citral, geraniol, limonene

MYDLO NA TELO – MILKY BAR

Posledným super produktom z aktuálneho tria je mydlo na telo, ktoré je novinkou. Mňa osobne uchvátilo na prvý pohľad svojim netradičným tvarom, ktorý pripomína fľašku od mlieka. Keď som navyše zbadala, že sa jedná o vegánske mydlo, hneď mi utkvelo v pamäti. Vravím si: „Mliečne mydlo, ktoré je vegánske? Wow.“ Tajomstvo samozrejme spočíva v sójovom mlieku, ktoré je v mydle ako popredná ingrediencia. Úprimne som skoro spadla na zadok, nakoľko som nič podobné ešte nevidela.
Vôňa mydla je úplne klasická, ako to najobyčajnejšie mydlo, avšak predsalen je kúsok iná. Skutočne cítiť charakteristickú vôňu sójového mlieka, navyše však jemne aj kokosový olej.
Výdrž je približne 10 – 15 umytí, avšak záleží aj na tom, ako veľmi mydlo používate. Osobne ho využívam aj na holenie, odporúčam všetkým. Mydlo vám pokožku nepodráždi, práve naopak. Ukľudňuje ju a vyživuje. Tak čo, pridáte sa do mliečneho baru aj vy? Ja som v ňom až po uši.

Výrobok je vhodný aj pre vegánov a nie je testovaný na zvieratách.

Zloženie: voda, propylén glykol, repkový olej, kokosový olej, sójové mlieko, extra panenský kokosový olej, glycerín, silica z brazílskych pomarančov, pačuliová silica, oxid titaničitý, chlorid sodný, kyselina citrónová, soda bikarbóna, syntetický fluorflogopit, amyl cinnamal benzyl salicylát, hydroxycitronellal, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, limonene, linalool, parfum

Máte radi značku Lush? Ktoré sú vaše obľúbené produkty?  😇