Ahojte!
Občas uvažujem, s čím si ma asi ľudia spájajú. Na um mi príde, že pravdepodobne s tuhými mydlami, nakoľko sú to produkty na ktoré nedám dopustiť. Do môjho srdca nedávno vstúpilo ďalšie tuhé mydlo, ktoré som si zamilovala. Lush je známy svojimi zaujímavými výrobkami, avšak vedeli ste, že v ponuke má aj mydlo na tvár, ktoré je ako maličký bochník toho najvoňavejšieho chlebíka?

Áno, skutočne ste si v úvode prečítali správne. Mydlo ako bochník chlebíku. To, že prevoňalo celý balík a následne aj kúpeľňu, ani netreba zmieňovať. Kto pozná Lush vie, že ich vône jedinečné a dokážu prevoňať skutočne všetko. Prešla by som však na obal,  do ktorého je mydlo zabalené. Obal chválim a som z neho nadšená, unesená. Mydlo je zabalené v papieri s potlačou značky a ich štandardov.  Milujem ekologické a jednoduché balenia mydiel, vyzerajú skvelo a šetria životné prostredie.
Použitie mydla je veľmi jednoduché, funguje najmä ako jemný peeling a je vhodný pre všetky typy pleti. Pozor by si ale mali dať ľudia s citlivými očami, nakoľko pri styku s očami veľmi štípe.
Pri použití si stačí navlhčiť tvár vlažnou vodou a prejsť si mydlom po tvári (pozor na oči a očné okolie!). Mydlo Movis začne vytvárať bohatú jemnú penu a na pleti vám ostanú kúsočky mydla. Vlažnou vodou pleť umyjete a môžete sa v zrkadle kochať vaším novým ja. Pleť je vyčistená, rozžiarená a voňavá.
Mydlo, resp. peeling, je vhodný aj pre vegánov, nakoľko neobsahuje žiadne živočíšne zložky.

Zloženie: voda, celozrnný chlieb, glycerín, extra penenský kokosový olej, kryštálový cukor, slnečnicový olej, bio olej z pšeničných klíčkov, bio pšeničné otruby, kakaové maslo, bio pšeničné klíčky, santálová silica, citric acid, sóda bikarbóna, benzyl benzoate

Používate mydlá na tvár? 😊