Ahojte!
Kto by nepoznal značku Victoria’s Secret, všakže? Myslím si, že každá žena ju pozná, jedná sa totiž o vskutku populárnu značku v našom krásnom ženskom svete. Boli časy, kedy som doslova priahla po tom, aby som ju mala doma. Prvý výrobok, ktorý som od VS vlastnila, si pamätám dodnes. Bol to krém Love Spell, ktorým som veľmi šetrila. Nie vždy bolo také jednoduché ísť na e-shop a objednať si niečo od nich, spočiatku totiž nebola distribúcia taká silná. Teraz, s odstupom času, je distrubúcia silná aj u nás na Slovensku a dá sa zohnať takmer všetko. Napríklad aj také telové spreje po ktorých tiež istý čas hádžem očkom. Každý si ich chválil do nebies, tak som bola zvedavá.

Neviem, či ste postrehli, avšak obal telových sprejov sa zmenil. Predtým bol širší a menej praktický, čiže podľa mňa bola zmena obalu prínosná. Momentálne sa obal lepšie uchopí a zaberá menej miesta, pokiaľ by ste si ho chceli vziať niekam so sebou. Rovnako sa zmenil aj vrchnák telových sprejov (skutočne sa zmenil úplne celý obal). Momentálne je vrchnák omnoho, ale omnoho lepší. Nevypadáva vám, pretože drží naozaj pevne a nevyzerá úplne obyčajne ako na starých obaloch. O obale by to však bolo všetko, pretože na fotkách sami vidíte, že skutočne sa zmenili celé od základu.
Vôňa telového spreju Secret Charm je ľahká, ženská, kvetinová. Osobne v nej cítim jasmín, ktorý má príjemnú vôňu. Hneď po streknutí však môžete ucítiť aj alkohol, avšak vzápätí to vyprchá a nahradí ho jemná kvetinová vôňa.
Akurát ide obdobie, kedy rozhodne kvetinovú vôňu využijete. Je tu jar a s ňou sa pomaly začne prebúdzať príroda ku životu. Ľahkou kvetinovou vôňou si dokážete navodiť príjemné pocity a viac potešenia z toho, že prichádza jar.
Všade som čítala, že telové spreje majú perfektnú výdrž. Žiaľ, mňa výdrž veľmi sklamala. Možno som si len ja vybrala práve taký typ telového spreju, ktorý má slabšiu výdrž, no skutočne som ostala sklamaná. Po hodine necítiť ani stopu po tom, že ste na seba naniesli nejaký telový sprej. Každopádne, na druhej strane, nemôžem to brať za zlé, kedže ide čisto len o telový sprej, žiaden parfém. Predpokladala som však, že výdrž by mohla byť dlhotrvácnejšia.

Máte radi značku Victoria’s Secret? 💗