Ahojte!
Už prešla naozaj dlhá doba od môjho posledného naparovania sa. Naposledy som sa naparovala približne desať rokov dozadu, keď ma pustili domov z nemocnice po zápale pľúc. Odvtedy som si vždy, keď som sa chcela naparovať, spomenula na nepeknú spomienku môjej choroby. Po desiatich rokoch som sa však rozhodla naparovať sa znovu. Tentokrát s rozdielom, že som bola zdravá a navyše som sa vskutku na naparovanie tešila. Pocítila som, že naparovanie je pre zdravie výborne, a to nie len počas choroby. Navyše je prínosné aj pre našu pleť.

Na to, aby ste mohli využiť produkt, ktorý vám dnes predstavím, budete potrebovať hrniec s horúcou vodou (najlepšie väčší ako váš priemer hlavy), prikrývku/ uterák a samozrejme chvíľku času – najlepšie približne 10 až 15 minút.
V balení nájdete dve šumivé tablety na naparovanie tváre, a tak vám Herbatab vydrží na dve použitia. Myslím si, že v pomere ku cene je to naozaj výborné, pretože balenie, ktoré obsahuje 2ks tabliet stojí približne 2€ (60kč).
Po vhodení do horúcej vody začala tableta šumieť, voda zozelenela a uvoľnila sa do izby nádherná, osviežujúca vôňa. Po chvíli som si dala na hlavu uterák a sklonila sa nad hrniec. Bolo veľmi príjemné vdychovať túto vôňu.
Vydržala som nad hrncom necelých 15 minút, už mi však po tvári stekal pot. Tvár som si šla po celej „procedúre“ opláchnuť vlažnou vodou a musím vám povedať, že som sa cítila výborne. Čo je však ešte lepšie, na druhý deň mi zmizlo pár vyrážok na tvári. Myslím si, že na občasný relax je to výborný produkt. Nielenže doprajete zdravie svojej pleti, avšak určite sa vám odvďačia aj vaše dýchacie cesty. Navyše je produkt Herbatab vegánsky, vyrábaný na Slovensku, netestovaný na zvieratách, prírodný a jeho zloženie je fantastické, presvedčte sa sami.
Zloženie: hydrogenuhličitan sodný, kyselina citrónová, harmanček pravý, rozmarín lekársky, šalvia lekárska, nechtík lekársky, spirulina – sladkovodná riasa (pravdepodobne ona spôsobuje sfarbenie vody).
Skúšali ste už niekedy pleťovú naparovaciu tabletku? 😊