Ahojte!
Kozmetika, ktorá nie je testovaná na zvieratách a je čisto prírodná je pre mňa vždy tá správna voľba. Nedávno som objavila zaujímavý e-shop s názvom  For life & Madaga. Produkty, ktoré e-shop ponúka ma veľmi zaujali. Okrem toho ma však zaujalo aj to, že e-shop má veľmi pekne zoradené produkty podľa typov pleti, a tak je vyberanie výrobkov omnoho jednoduchšie. Ako som už naznačila na začiatku, tak e-shop For life & Madaga NEMÁ v ponuke žiadne produkty, ktoré by boli testované na zvieratách. Ba čo viac, jednotlivé látky podliehajú biochemickým testom v sídle spoločnosti v Brne alebo v špecializovaných francúzskych laboratóriách. Som šťastná, že som mala možnosť testovať dva výrobky, ktoré vám dnes predstavím. 😇

BALANCE TONIC

Začnem produktom, ktorý je veľmi dôležitý pre starostlivosť o pleť, a to tonikom Balance Tonic. Vždy sa totiž nájdu ženy, ktoré na čistenie pleti „zabúdajú“. Moje čistenie pleti vyzerá tak, že si pleť najskôr opláchnem vlažnou vodou, vyčistím čistiacim mydlom, použijem tonikum a nakoniec si nanesiem krém na tvár + 2x do týždňa používam masku na prečistenie pleti. Prvé, čo si človek na vás všimne je vaša pleť. Aj keď sa s niekým zoznamujete, pozeráte sa mu do očí a tým pádom spozorujete aj jeho tvár, stav pokožky a pod. Preto je dôležité, aby si všetci čistili pleť. Či už sa jedná o ženy alebo aj o mužov. Pre ženy, ktoré sa maľujú to však platí dvojnásobne, aby poriadne zmyli z tváre všetky nečistoty. Základom čistenia pleti je kvalitné čistiace mydlo alebo tonikum. V mojom prípade oboje.
Balance tonic je určený pre normálnu až zmiešanú pleť. Je dôležité vyberať si produkty, ktoré korešpondujú s vašim typom pleti. Balance tonic má nízky obsah alkoholu, a tak by nemal na pleti štípať a pod. Okrem toho obsahuje Hamamelis a Arniku Horskú, čo vytvára veľmi príjemnú vôňu. Tonikum je na pleti veľmi ľahké, nezaťažuje pleť, neštípe a vždy po použití mám pleť omnoho hebkejšiu na dotyk.

BALANCE KRÉM 24H

Jedna z najkrajších vôni, aké som kedy cítila. To je veta, ktorou môžem opísať balance krém. Vôňa však pri produktoch, ktoré používame nie je základom. Zväčša je to len akási „čerešnička na torte“. Musím však uznať, že ak by táto vôňa mala byť čerešničkou na torte, tak je tou najlepšou. Vďaka vôni mám vždy z natierania krému na tvár pôžitok, pretože moja pleť vonia ešte dosť dlho po nanesení krému.
Konzistencia balance krému je krémová a farba je biela. Krém nezanecháva (alebo zanecháva máličko) mastný film na tvári a dokáže sa ľahko vstrebávať a zanecháva hladkú a vyživenú pleť. Po použití hneď vidíte, že je vaša pleť hydratovaná.
Balance krém 24h je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť a nanáša sa vždy na vyčistenú tvár. Ako som už spomínala, ja si tvár čistím najskôr čistiacim mydlom, tonikom a nakoniec si nanášam na tvár hydratačný krém.
Aktívne látky: mikronizovaný extrakt žen-šenu, čiernej bazy, vitamíny E a C, upokojujúci panthenol, glycerín a mikroemulzný systém poskytujúci pleti okamžitú a intenzívnu hydratáciu .

Ako sa staráte o svoju pleť vy? 😊