Ahojte!
Aj keď už prešiel istý čas od veľkého „boomu“ masky na čistenie pórov, aj tak ma táto maska zaujala a rada by som vám ju predstavila, a hlavne vám zdelila to, či maska naozaj funguje.
Prvotne som bola voči tejto maske naozaj skeptická, veď ako by to mohlo fungovať? No viac sa však dočítate v dnešnom článku. 😊

Na trhu je dostupných niekoľko variant produktu (ako napr. Pilaten), avšak ja som siahla po maske od značky BIOAQUA (o tom, či je výrobok naozaj BIO radšej pomlčím).
Ako ťažiskovou zložkou tejto masky je propagované aktívne uhlie, ktoré má údajne pôsobiť proti tvorbe akné a čiernych bodiek.
Konzistencia masky je hutná, ale nanáša sa bez problémov. Čierna farba je fakt sýta, netreba nanášať ani väčšiu vrstvu, ako to vidíte v niektorých videách.
 Zlupovanie bolo klasické aj bolesť bola normálna – nebolo to nič strašné, aj keď toho som sa po zhliadnutí niekoľkých videí zo sveta trochu obávala, pretože na to boli ohlasy, že je to dosť extrém pri samotnom zlupovaní.
Po zlupnutí  je pleť na dotyk jemnejšia a hladšia, než predtým (povrchové nečistoty zídu spolu s maskou a pleť zostane hebká). Póry vám tiež vyčistí, ale skôr tie menšie, okrem toho sa tým zbavíte aj starej kože. Pôsobí to trochu ako piling, čo nie je na škodu. O nejakú extrémne veľkú zmenu však nejde. Azda by bolo nutné používať masku častejšie.
Máte s touto maskou skúsenosti? Ak áno, rozhodne sa o ne podeľte v komentári. 😇