Ahojte!
Onedlho tu máme Valentín a tipujem, že vaše plánovanie nákupov je už v plnom prúde. Teda aspoň pre väčšinu jedincov, ktorí majú Valentín radi. Aby som vám trošku zjednodušila vyberanie darčekov na Valentín, pripravila som si pre vás článok v ktorom vám predstavím dva produkty zo stránky Parfémy Elnino, a to presnejšie telové mlieko od Victoria’s secret s vôňou jahôd a šampanského a čiernu maskaru od Bourjois Paris.

VICTORIA’S SECRET STRAWBERRIES & CHAMPAGNE TERLOVÉ MLIEKO

Pri tomto produkte ma veľmi zaujalo balenie. Predsa len, je to prvé, čo si človek všimne, keď si kupuje akýkoľvek produkt. Obal telového mlieka je veľmi dobre spracovaný, a to najmä vďaka svojim farbám, ktoré ulahodia každému ženskému oku. Šmrnc dodávajú telovému mlieku aj kvietky a jahoda na obale. Osobne zbožňujem ružovú farbu, a toto telové mlieko je svojim designom naozaj pastva pre moje oči. Avšak nie len obal, ale aj samotné telové mlieko má jemne ružovú farbu.
Na to, že sa jedná o spojenie vôni jahody a šampanského, vôbec nečakajte príliš sladkú alebo nebodaj jemne kyslú vôňu. Skutočnosť je taká, že vôňu tohoto telového mlieka si naozaj zamilujete. Vôňa síce je sladká, avšak tým, že je v spojení so šampanským je krásne vyvážená. Vďaka tejto krásnej vôni sa hodí telové mlieko na každé obdobie, avšak ja si ho spájam najviac s jarou, kedy je príjemné počasie.
Výdrž vône u tohoto telového mlieka ma naozaj prekvapila, a to najmä z toho dôvodu, že ju cítim takmer 6-7 hodín! Každopádne každý ma iný typ pokožky, takže viem, že niekomu sa vôňa na pokožke udrží dlhšie, niekomu kratšie.
Najdôležitejšie na hocijakom telovom mlieku je pre mňa predovšetkým jeho hydratácia, a tú naozaj toto telové mlieko splnilo dokonalo. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o mastné telové mlieko, avšak pri styku s kožou sa krásne vstrebe, a to behom minúty.

BOURJOIS PARIS LINER EFFECT RIASENKA

Medzi najväčšie plusy riasenky patrí rozhodne kefka, ktorá má na jednej strane kratšie štetinky (objem rias) a na druhej strane dlhšie štetinky (predĺženie rias). Kefka tejto riasenky je špeciálne flexibilná, a tak vytvára efekt očnej linky. Od toho vznikol aj názov samotnej riasenky.
Riasenka dokáže výborne zväčšiť, aj zahustiť riasy. Nie som typ ženy, ktorá má príliš dlhé mihalnice, a tak som bola z tejto riasenky naozaj očarená. Veľmi mi ulahodilo, že sa riasenka nedrobí a nezanecháva pod okom stopy farby. Pri väčšine riaseniek som mala práve ten problém, že sa riasenka veľmi rýchlo „rozpúšťala“ a tak som väčšinu našla pod okom.
Čo sa týka ceny a kvality, u tejto riasenky je pomer cena – kvalita naozaj viac ako skvelý. Za málo peňazí veľa muziky. Okrem výdrže riasenky je výborne aj to, že sa nelepí a stačí vám naozaj jedna jediná vrstva na krásny objem a zväčšenie rias.



Máte už nakúpené darčeky pre vaše drahé polovičky? ♥