Stalo sa vám už niekedy, že ste sa priam zamilovali do niečoho? Môže to byť napríklad krásne tričko v obchode, celebrita, proste hocičo. Pretože mne sa to stalo. A nie, nejde o žiadnu celebritu, krásne tričko alebo o šaty (zvláštne, viem). Zamilovala som sa do tuhého šampónu.
Nikdy predtým som s tuhými šampónmi nemala skúsenosť a tak ma tento tuhý šampón natoľko oslovil, že som ho chcela veľmi vyskúšať. Tešila som sa, kedy príde a ja ho budem môcť otestovať. Obávala som sa, že si s tým nebudem vedieť poriadne umývať vlasy a celé to bude komplikované.. Opak bol však pravdou. 😊

Tuhý šampón s riasami a lanolínom ma dostal na plnej čiare. Nebudem vám klamať a priznám sa, že naozaj som pochybovala, že by dokázal tuhý šampón poriadne umyť vlasy. Avšak teraz, s odstupom času môžem povedať, respektíve napísať k tomu toľko, že tuhý šampón mi umyl vlasy viac ako hocijaký iný tekutý šampón.
Poriadne penil, čo sa mi veľmi páčilo a dosť ma to prekvapilo. Čakala som, že bude peniť menej. Z peny zo šampónu som bola nadšená. Aj keď je nanášanie šampónu komplikovanejšie, určite sa oplatí dať mu šancu. Vlasy som si s ním umývala tak, že som si s ním zo začiatku prechádzala po celej dĺžke vlasov, pokiaľ poriadne nezačal peniť (trvá to naozaj maximálne 2 minútky) a potom som ho nanášala krúživými pohybmi ku korienkom vlasov. Nakoniec som si vlasy a pokožku hlavy premasírovala a šampón zmyla.
Zo začiatku som mala pocit, že vlasy budú po šampóne poriadne suché a nebudem ich vedieť rozčesať. Mám kučeravé vlasy a tým pádom mám problém po použití niektorých šampónov s rozčesávaním vlasov. Šok teda nastal vtedy, keď som si rozčesávala vlasy a absolútne neboli zamotané alebo zle rozčesateľné. Po uschnutí vlasov som časom videla viac a viac to, že šampón mi trochu pomohol skrotiť moje kučeravé vlasy a taktiež sa mi vlasy menej mastnejú. Bola som nadšená a myslím si, že takéto typy šampónov budú zrejme patriť, aj vďaka tomuto, medzi moje stálice. 😇
Dali by ste šancu tuhému šampónu? Pokiaľ ste ho už vyskúšali, ktorý vám sadne viac? Tuhý alebo tekutý? 😊