Viete kedy si aj tá najväčšia kozmetická maniačka koleduje o poriadnu dávku trapasu? Zrejme nie každá to vie a preto som sa rozhodla napísať tento článok, ktorý vás snáď osloví a nakopne k náprave niektorých kozmetických vecí.

POSLEDNÉ ÚPRAVY 
„Ešte sa trochu prečešem, upravím si mejkap a môžete mi doniesť ten dezert..“ Ak pristupujete v podnikoch nejako takto, je to veľká chyba. Česať sa, a nebodaj si ešte k tomu robiť manikúru v nejakom podniku alebo hocikde na verejnosti určite nevyzerá presvedčivo. Je to kozmetický faux pas.

OLÚPANÉ NECHTY
Ak ste náhodou narazili na fotky modeliek Alexandra Wanga, ktoré mali na nechtoch úplne odratý lak, tak vedzte, že to bol zámer. Keďže silno pochybujem, že tento umelecký efekt z new – yorského móla ocení aj vaše okolie, stále platí: Len čo sa začne lak lúpať, musí ísť preč.

ZBYTOČNE PRIDLHÉ VLÁSKY
Ak máte dlhé vlasy, tak na ne môžete byť právom hrdá. Obzvlášť ak sa o ne dobre staráte a sú pekné, lesklé, majú skvelý strih aj farbu. Avšak ak vám siahajú maximálne po podprsenku. Dlhšie vlásky svedčia len dievčatkám v predškolskom veku, priznajme si.

BRONZER
Tento skvelý vynález na osvieženie pleti môže byť vašou rýchlou pýchou, ale taktiež aj smrťou. Ak totiž porušíte zlaté pravidlo, že sa nenanáša len na líčka, bradu a nos, tmavá lesklá maska vás premení na atrapu.

KONTÚRKA 
Som jedna z tých, čo patrí k menšine ľudí, ktorý nenávidia kontúrku. Hranicu pier si predsa nemusíte zvýrazňovať tmavou ceruzkou, všetci tušíme, kde sa asi nachádza. Ak si chcete ústa trochu zväčšiť, použite aspoň kontúrku vo farbe rúžu.