Zdravím vás pri mojej úplne prvej recenzii na tomto blogu. Recenzií plánujem viac a môžem vám povedať, že sa máte aspoň trochu na čo tešiť.
Moja prvá spolupráca prebehla so stránkou Hezké šaty, ktorej veľmi pekne ďakujem. Ako už z názvu vyplýva, budem písať recenziu na šaty z tejto stránky. Poďte si teda prečítať moju recenziu. ☺

Ako prvé by som vám niečo chcela povedať o stránke. Stránka má naozaj pestrý výber šiat, no nielen tých. Na stránke nájdete aj podprsenky, kabelky a podobne. Určite sa oplatí pozrieť si aj ostatné šaty, pretože práve je ich dosť vo výpredaji. Stránka je dosť priehľadná, čiže nájde si tam každý to svoje.. Nebudem už písať ďalej o stránke, prejdeme ďalej k recenzii☺

Tovar som dostala klasicky v balíku, po otvorení boli šaty takto uložené vo vákuovom sáčku, viď. obrázok. (Moju fotku v nich uvidíte pod článkom.)

Čo sa mi páčilo?

  • Tovar je presne ako na obrázku. Tak, ako ho vidíte na vašich obrazovkách, tak ho aj dostanete. 
  • Šaty majú kvalitný materiál, dokonca majú aj podsukienku, čo je pre mňa osobne naozaj veľké plus. 
  • Milý personál, naozaj to bolo rýchle a bezproblémové jednanie. 
  • Na stránke je veľa pekných kúskov, je z čoho vyberať. 
  • Rýchle dodanie.
  • Bezpečné uloženie proti poškodeniu.
  • Možnosť pripnutia ramienok.

Čo sa mi nepáčilo?

  • Je len jedna jediná vec, ktorú by som zmenila na týchto šatách.. A to je strih na bruchu. Vyzerajú trochu ako pre tehuľku, no na leto to je príjemný vzdušný materiál.
A ako som v nich vyzerala ja?
Keďže na bruchu sú mi voľné, tak ma trošku opticky rozšírili. Keďže som celkom chudá, tak mi to ani veľmi neprekáža, no ľudia ktorí sú trošku pri tele by mali určite zvážiť kúpu takýchto šiat. 
 
Pár tipov na záver.
Ku šatám môžete pridať rôzne doplnky vo forme náhrdelníku (ja som zvolila moje obľúbené perly), náramku, prstienku a pod. K týmto šatám som volila líčenie v zemitých odtieňoch, no určite by sa hodilo aj naked líčenie. Určite k ním pekne padne aj čierno alebo pastelové sako a samozrejme nejaké lodičky. 
Určite mi napíšte, čo by ste uvítali v ďalšej recenzii. Či už na mail: bibiana.navratil@centum.sk alebo na ask.fm