Pripravila som si pre vás otázky a odpovede na ktoré sa ma pýtate na mojom asku – http://ask.fm/bibkan a kedže som lenivá odpoveď na každé po jednom, odpoviem vám na pár z nich teraz. Táto časť je ako prvá, pretože plánujem urobiť ešte jednu. Dúfam, že si nájdete svoju otázku aj vy. Ak by vás hocičo napadlo, stačí sa ma to opýtať. Poďme teda na to.☺

Ako zvládaš školu? Aký predmet by si najradšej ani nemala? 
Školu zvládam dosť neopísateľne. (hh) Niekedy sa mi darí, lebo chcem aby sa mi darilo, inokedy som veľmi lenivá a doplácam na to. Väčšinou keď dostanem jednotku, je to pre mňa dosť motivácia a na ten daný predmet sa chcem šplhať stále vyššie a vyššie. Čo sa týka predmetu, ktorý by som najradšej nemala, tak taký vlastne asi ani nie je. Každý predmet má niečo do seba.
Ďakujem za otázku http://ask.fm/otazkyonlinecz

Jazdíš rada autom? Kam najradšej? 
Nedá sa povedať že by som neviem ako veľmi rada jazdila autom. Všetkého veľa škodí. Autom sa vozím rada, ale keď to trvá viac ako 5-6 hodín, už je to pre mňa únavné. Najradšej jazdím tam, kde sa nesmierne teším.
Ďakujem za otázku http://ask.fm/Terezjuklova

Pukáš si prsty alebo ti to príde nechutné?
Príde mi to veľmi nechutné. Kedysi som to robievala, ale teraz to už nerobím. 
Ďakujem za otázku http://ask.fm/Liky0000

Napíš 5 hocijakých faktov o sebe. 
Fuha, no tak aspoň to skúsim.
1. Som veľmi žiarlivá, často na to doplatím. Neviem sa proste vyrovnávať s niektorými vecami a tam je problém. Žiarlivosť je veľmi zlá vec.
2. Milujem farby, ktoré sú iné ako ostatné. Napríklad niektoré odtiene ružovej, tyrkysovej..
3. Nemala som rada svoje prirodzené vlasy, tak som si ich žehlila.. Žiaľ, začali sa mi rozlietať končeky na každú stranu, tak som s tým musela prestať.
4. Rada navštevujem nové miesta. Mám rada pamiatky, spoznávanie nových vecí.
5. Vždy pri sebe potrebujem mať servítky, bez nich to proste nejde. (hh)
Ďakujem za otázku http://ask.fm/uprimnamrcha

Čo by si zmenila keby si mohla vrátiť čas? 
Je ťažké sa vyjadriť k tejto otázke. Všetko čo sa stať malo, sa aj stalo. Čas nejde vrátiť späť, preto by sme si mali dva krát premyslieť naše slová, skutky..
Ďakujem za otázku http://ask.fm/otazky_xx

Koľko detí by si chcela mať, keď budeš dospelá?
Optimálne pre mňa by boli dve deti. Samozrejme som toho názoru, že je jedno či bude jedno, dve alebo tri, hlavné je, nech je to dieťatko zdravé, To je to najdôležitejšie v živote.
Ďakujem za otázku http://ask.fm/hahahakaramel

Kto ti momentálne najviac chýba? 
Najviac mi chýbajú moji nebohí starí rodičia. Neprejde ani jeden deň, čo by som na nich nemyslela. Smrť je niečo, s čím je veľmi ťažké sa zmieriť. Oni sú ti, čo mi chýbali vtedy a chýbajú mi aj teraz.
Ďakujem za otázku http://ask.fm/lea_k_10_

Keby máš možnosť hrať v nejakej skupine alebo seriály, kde by si hrala?
Už od čias, kedy sa v televíziách objavil panelák som chcela hrať v ňom. No panelák skončil a teraz nie je žiadny taký seriál v ktorom by som rada hrala. Viac ma láka divadlo, ako televízia. 
Ďakujem za otázku http://ask.fm/MrsPearce

Toto je odomňa na začiatok všetko. V druhej časti bude viac otázok, toto bolo zatiaľ také oťukávanie. Prajem vám pekný zvyšok víkendu, bavte sa!☺